Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Åttkantsgatan 3, Haga, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 22.5 kvm
Avgift
1 111 kr / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

PERFEKTA ETTAN

I charmiga området Haga med endast några minuters gångavstånd från Stora Torget finner du denna perfekta etta. Lägenheten har en öppen planlösning med ett vitt kök. Badrummet har kakel och klinkers samt dusch med glasvägg. Perfekt som förstalägenhet, studentboende eller övernattningsbostad.

Bostadsrätten ligger med närhet till allt vad stadskärnan har att erbjuda som butiker, restauranger och bussförbindelser med direktbuss till Universitetet. I området finns löp- och promenadstråk, utomhusgym, badplatser och grönområden. En lägenhet i ett centralt läge med närhet till det mesta! Stort plus för en välmående bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Därav låg månadsavgift.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
När ni kliver in genom ytterdörren finner ni avhängningsplats direkt till höger i en garderob och badrummet till vänster. Målade väggar och laminatgolv som löper vidare in i lägenheten.

DUSCHRUM
Duschrum med kakel och klinkers. Duschhörna med glasdörr, kommod och toalett.

RUM & KÖK
Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och rum. Kök i vitt med grått kakel. Häll med två plattor, fläkt och kyl/frys.
Laminatgolv och tapeter på väggarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration - Åttkantsgatan 3 a-c Stadgar Brf Uttern.pdf Årsredovisning Brf Uttern 2015-2016 6429765_1-145-4_3D_print

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Karlstads domkyrkoförs. församling. Skattesats 34.18

Storlek

Boarea ca 22.5 kvm.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

206045001-0031

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1963

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Uttern
Organisationsnummer: 773200-1388
Lägenhetsnummer: 206045001-0031
Antal lägenheter: 33
Antal lokaler: 3
7 garage och 18 p-platser.

Föreningens ekonomi

Förening med god ekonomi. 2015 sänktes månadsavgifterna med 5 %.

Energideklaration

Energiprestanda: 118 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem eller Bredbandsbolaget.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Driftskostnad

225 kr varav:
Försäkring: 75 kr
Hushållsström: 150 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.48025 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2011 stamrenovering genom relining

Kommande/Gjorda renoveringar

2010 renoverades gården med ny asfaltering och nyanläggning av gräsmattor samt ny ytterbelysning. 2011 stamrenovering genom relining. 2014 installerades bergvärme.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr



   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter