Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
1 795 000 kr / accepterat pris
Adress
Fänsåkersvägen 19 D, Vagnhärad- Fänsåker, Vagnhärad
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 81 kvm
Avgift
4 816 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Flytta in i trevlig och ljus gavellägenhet med känslan av nytt!

Under början av förra året färdigställdes 2-planshuset på Fänsåkersvägen 19 och nu har du möjligheten att förvärva en av bostadshusets fina lägenheter nämligen en mycket fräsch trea (eg 4 rok) på övre plan om ca 81 rymliga m². Lägenheten disponeras av kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett fantastiskt ljus och rymd. Möblerbar balkong mot söder/sydväst med kvällssol. Köket är utrustat med spishäll och ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I bostaden finns även två bra sovrum (möjligt att sätta upp en vägg i vardagsrummet och på så sätt enkelt skapa ett tredje sovrum - se den alternativa planlösningen) och rymlig klädkammare intill hallen. Här finns ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk ovan, dusch, wc samt tvättställskommod.

På Fänsåkersvägen 19 D bor ni nära naturen med kort promenadavstånd in till centrum med badhuset Safiren, mataffärer och regionaltåg. Det är även enkelt och smidigt att svänga på E4:an.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till en bostad att trivas i!

Beskrivning

Via loftgång når ni bostaden på Fänsåkersvägen 19 D. Här möts man av en rymlig och möblerbar hall med avhängningsmöjligheter samt en generös klädkammare som rymmer både kläder och andra tillhörigheter. På golvet finns ett stilrent eklaminat och väggarna är vitmålade - vilket sedan är genomgående i hela bostaden.

Badrummet är rymligt och väl tilltaget vilket är typiskt för Boklok lägenheter. Här finns en duschhörna, wc, vit modern kommod med spegel ovan samt en mycket praktisk tvättavdelning med; praktisk arbets/avlastningsbänk i vitt samt tvättmaskin och torktumlare. På golvet finns en ljusgrå våtrumsmatta och väggarna består av vitt kakel.

I anslutning till hallen finns det första sovrummet med smart och stilren skjutdörr som både spar på utrymme samt skapar en snygg inredningsdetalj i hemmet. Eklaminat och vita väggar. Förvaring i garderob.

Vidare in i lägenheten nås kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för såväl matsalsbord som generös soffgrupp. Genomgående eklaminatgolv och vitmålade väggar. I köket finns vita släta skåpsluckor från Ikea, grått väggkakel, dubbel diskho samt praktisk laminatbänkskiva i träimitation.

Den maskinella utrustningen består av:

- Diskmaskin
- Spishäll
- Spisfläkt
- Ugn
- Kylskåp i fullhöjd
- Frys i fullhöjd

Från den öppna planlösningen nås den härliga balkongen mot söder/sydväst. Vardagsrummet går att dela av ifall ytterligare sovrum önskas (se den alternativa planlösningen).

Master bedroom nås från vardagsrummet och är stort, ljust och luftigt mycket tack vare ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns 4 st garderober som ger gott om förvaring av era kläder. Vita väggar och eklaminat.

Duschrummet är inrett med ljusgrå matta och kaklade väggar i vitt. Här finns badkar, wc-stol, handfat med kommod och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk över tvättmaskinen.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar År Boklok Blåsippan 2016 Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Trosa församling. Skattesats 33.64

Storlek

Boarea ca 81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum (enligt lägenhetsförteckningen 4 rok).

Lgh nr

C42R

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 2. Hiss finns ej

Byggnadsår

2016

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: BoKlok Blåsippan
Organisationsnummer: 769629-4458
Lägenhetsnummer: C42R

TV

Fiber via TROFI.

Internet

Fiber via TROFI.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, vatten, p-plats samt tv - via fiber och bredband 0,5 MB..

Uteplats

På Fänsåkersvägen 19 D finns en trevlig balkong med eftermiddagssol. Här finns gott om plats för mindre soffgrupp eller bord med tillhörande stolar, blomlådor o div. dekorationer. På framsidan längs loftsgång når man bostadens entré och eftersom man bor längst bort i längan kan man med fördel placera ett mindre bord med stolar på framsidan om man vill.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Förrådet ligger i en förrådslänga i anslutning till bostadshuset.

Driftskostnad

350 kr varav:
Försäkring: 150 kr
Hushållsström: 200 kr

Observera att driftkostnader är individuella.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften per bostadsrätt. Det finns även andra parkeringsplatser som man får stå på för de som har fler bilar och det finns 4 st gästparkeringar. På vägen till nya Fänsåker finns också parkeringsmöjligheter längs med vägen.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.50000 %
Andel av årsavgiften 4.51307 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter