Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Birkagatan 17 A, Vasastan - Birkastan
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
1 487 kr / mån
Rum
1 rum

Suverän sekelskiftespärla med balkong och kakelugn

Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade sekelskiftesetta som kan stoltsera med såväl en stor balkong som en mysig kakelugn. Det här är ett perfekt boende för dig som vill ha lugnt och tyst omkring dig samtidigt som du bor mitt i händelsernas centrum i trendiga Birkastan! Lägenheten är lugnt placerad i fastighetens gårdshus och har en fantastisk takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren som vetter ut mot den grönskande innergården. Bostaden har en social och öppen planlösning vilket gör den mycket lättmöblerad och vidare är det också gott om förvaringsmöjligheter. Fräscht kök och ett rymligt badrum införlivar slutligen drömmen om den perfekta lägenheten!

Det här är ett hem att längta hem till, så varmt välkommen hit!

Det som framförallt gör just Birkastan så speciell och omtyckt är det stora och varierade utbudet av restauranger, barer, brunchställen, caféer och små bagerier. På Rörstrandsgatan doftar det alltid nybryggt kaffe och stämningen är trevlig och avspänd. Sommartid blir det nästan lite utlandskänsla på trottoarerna, när uteserveringarna plockas fram. Känslan i stadsdelen Birkastan är verkligen kontinental och kanske är det just därför som Birkastan kallas för "Lilla Paris". Flertalet förskolor finns också i området liksom grundskolor och gymnasium. För den som söker grönska finns bl. a Karlbergssjöns glittrande vatten nedanför Sankt Eriksbron som erbjuder riktigt bra promenadslingor för den som vill ha en vacker vy under löpturen. Vackra Vasaparken har lekpark, utomhusgym, fotbollsplan (spolas till isbana vintertid), hundgård och andra roliga aktiviteter.

Kommunikationerna är självklart suveräna, från Sankt Eriksplan avgår T-banans gröna linje, flertalet stadsbussar och flygbussar och från Odenplan avgår Citybanan (pendeltåg).

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering