Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 795 000 kr / utgångspris/bud
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 136 kvm, biarea 8kvm
Avgift
4 975 kr / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Toppmodernt gavelhus i brf-form med iordninggjorda uteplatser!

Nytt och toppmodernt hus i BRF-form! Välkommen till detta moderna boende med stilren arkitektur och ett ljusinsläpp utöver det vanliga i smidig brf-form. Huset omfattar ca 136 kvm och fördelar sig på 5 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan och 4 sovrum på övre plan. Ett helkaklat badrum på vardera plan - dusch på entréplan och skönt badkar på övre plan. Säljarna har låtit göra iordning rejäla altaner på både fram- och baksida av huset.

På Bråta Allé 1 har man nyttjanderätten till föreningens mark runt det egna huset vilket innebär att man har en egen uteplats som disponeras som man själv önskar med antingen en lättskött grästäppa eller om man hellre föredrar att bygga en altan. På framsidan av huset har man praktiskt egen uppställningsplats för bilen precis utanför huset. Förråd finns på tomten.

Inredningen är av hög kvalitet och följande kan bl. a nämnas; massiva dörrar, isolerade innerväggar, plankgolv, tvättmaskin o torktumlare på övre plan, inkaklat badkar, fönster från danska Velfac samt vitvaror från Smeg.

Här kan du dessutom styra din egen förbrukning gällande värme och vatten!

Beskrivning

Hall:
Hall med grått klinkers på golvet som sedan övergår i ett ljust robust trägolv av enstavs ektiljor i nativevax. Golvet återfinns sedan genomgående i bostaden. Väggarna är vitmålade och i taket sitter infällda reglerbara spotlights. Rakt fram finns husets ena badrummet och blickar man ut över plan 1 ser man kök och vardagsrum i en öppen planlösning.

Badrum:
Helkaklat badrum med duschhörna med glasväggar, wc samt vit kommod.

Kök/ Vardagsrum:
En luftig och öppen yta som innefattar både kök och vardagsrum som är perfekt för socialt umgänge. köket är både snyggt och praktiskt och har en god maskinell utrustning med:

- Integrerad kyl och frys i fullhöjd
- Integrerad diskmaskin
- Spishäll
- Designtakfläkt

Vardagsrummet har gott om plats för soffa och soffbord intill glaspartierna mot baksidan.

Övre plan:

Badrum:
På övre plan finns också ett helkaklat badrum med inkaklat badkar, wc och vit kommod. Här finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt vägghängda skåp för ytterligare praktisk förvaring i vardagen.

Sovrum:
På övre plan finns fyra bra sovrum: alla med breda tiljor av ljus ek och vitmålade väggar. I hallen på övervåningen finns en klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Brf Klinta Allé Ett Stadgar Brf Klinta Allé Ett Rumsbeskrivning Klinta Allé Ett Teknisk beskrivning Klinta Allé Ett Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Trosa församling. Skattesats 33.64

Storlek

Boarea ca 136 kvm. , biarea 8 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum och kök, varav 4 sovrum.

Lgh nr

5

Byggnadsår

2017

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: BRF Klinta Allé Ett
Organisationsnummer: 769632-2614
Lägenhetsnummer: 5
Visa fastighetsgräns på karta

Internet

Fiber IP-only.

Uteplats

På Bråta Allé 1 finns rymliga altaner på både fram- och baksida av huset. På baksidan har man byggt en stor trätrall som sträcker sig ända till bostadens förråd - vilket gör det både smidigt och enkelt att nyttja förrådet. Intill finns en lagom stor och lättskött gräsmatta och tack vare att det är ett gavelhus kan man traska barfota längs med gräsmattan intill huskroppen från baksidan till framsidan utan problem. På framsidan finns också en rymlig trätrall som utan problem rymmer soffgrupp, parasoll eller bord med tillhörande stolar.

Övriga utrymmen

Det finns förråd på tomten.

Driftskostnad

1 850 kr varav:
Uppvärmning: 900 kr
Försäkring: 150 kr
VA: 300 kr
Renhållning: 200 kr
Hushållsström: 300 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplats ingår i avgiften och bostadsrättshavaren har sin/sina bilar på tomten/uppställningsplats intill huset.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.14290 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter