Visningar

sön 22 okt 14:15 - 15:00
Öppen visning - Välkommen!
mån 23 okt 18:45 - 19:15
Öppen visning - Välkommen!
Pris
4 500 000 kr / accepterat pris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 129 kvm
Avgift
5 332 kr / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Välplanerat, rymligt och barnvänligt.

Välkommen till detta synnerligen välplanerade radhus beläget i lugna och barnvänliga Vistaberg. Här möts ni av en utmärkt planlösning fördelat på två plan. Sociala ytor med kök och vardagsrum samt ett gästrum på entréplan. Övre plan erbjuder 3 rymliga sovrum. Båda planen erbjuder badrum. Från köket och vardagsrummet nås en mycket trevlig terrass med markis samt en plan gräsyta beläget i sydväst. Vistaberg erbjuder rikligt av grönområden, flera förskolor och skolor, lekparker samt en mycket god grannsämja. Varmt välkomna på visningarna!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Hall
Välkomnande hall med mycket goda avhängningsytor.

Badrum
Rymligt och stilrent badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, handfat med kommod, handdukstork samt förvaring.

Gästrum/Sovrum
Utmärkt gästrum, arbetsrum eller sovrum i bra storlek. Plats för soffa, säng eller skrivbord.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp fråm stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel, förvaringsmöbler samt matplats för många. Från vardagsrummet nås uteplatsen och tomten via glasdörrar.

Kök
Stilrent kök i anslutning till vardagsrummet. Mycket goda arbets- och avställningsytor. Rikligt med förvaring i skåp samt i stort förvaringsutrymme under trappen. Utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikro, spishäll samt fläkt. Även från köket nås den mysiga terrassen på baksidan som även erbjuder plan gräsyta.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Utmärkt barnrum med plats för allt man kan önska; säng, skrivbord, förvaringsmöbler samt lekyta. Utrustat med garderobsvägg med fyra garderober. Ljusinsläpp från stort fönster som vetter in mot den lugna och trevliga föreningen.

Sovrum 2
Även detta sovrum fungerar utmärkt barnrum med plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler och lekyta. Utrustat med två garderober. Ljusinsläpp från stort fönster som vetter in mot den lugna och trevliga föreningen.

Sovrum 3
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt goda ytor med rikligt av förvaringsmöjligheter.

Badrum
Ett minst sagt väl tilltaget badrum. Helkaklat och stilrent med badkar, handfat med stor kommod och wc. Stort fönster som ger badrummet ett naturligt ljus och goda vädringsmöjligheter.

Ett utmärkt boende för er som ställer höga krav på planlösningen, solläget och området.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Årsredovisningen 2016 Planritning Övre plan Planritning Entréplan

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.91

Storlek

Boarea ca 129 kvm. Areauppgifter enligt förvaltare..

Rum

5 rum och kök, varav 4 sovrum.

Lgh nr

a208

Byggnadsår

2008

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Eldtornet
Lägenhetsnummer: a208
Föreningens byggnader uppfördes 2007-2008 och består av 27 br-radhus. Inga avgifthöjningar är planerade.
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 68 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. (Fiber)

Internet

Bredband. Leverantör: Telia. (Fiber)

Övrigt som ingår i avgiften

bredband, p-plats i carport med motorvärmare.

Uteplats

1. Uteplats i anslutning till entrén. Plats för bord, stolar och grönskande växtligheter. 2. Terrass med markis, som nås från kök och vardagsrum. Gott om plats för bord, stolar loungegrupp samt den obligatoriska grillen. I anslutning till terrassen finner ni en plan gäsmatta med jordgubbsland och planteringslådor. Beläget i bästa sydvästläge.

Övriga utrymmen

Rymligt förråd finns på baksidan av huset i anslutning till tomten. Huset är utrustat med larm.

Driftskostnad

2 171 kr varav:
Uppvärmning: 1 886 kr
VA: 185 kr
Övrigt: 100 kr

I uppvärmningen ingår kostnaden för hushållselen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplats i carport med eluttag för motorvärmare ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.75000 %
Överlåtelseavgift: 1140 kr Betalas av Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

VISTABERG
Välkommen till lugna och barnvänliga Vistaberg. Ett område som passar utmärkt för barnfamiljer med flera förskolor, skolor och lekplatser i området. Nära till grönområden och sjön Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Även nära till Källbrinks Idrottsplats med löpspår, utegym och flera fotbolls- och tennisplaner. Även ridskola finns i området. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som sommartid erbjuder utmärkt badplats med många aktiviteter så som kanotuthyrning, mountainbike, möjlighet att hyra bastuflotte samt ett trevligt värdshus. Vintertid erbjuder Flottsbro skidåkning i flera pister samt längdspår.

Kommunikationer:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på 5-10 min. Att promenera till Huddinge Centrum tar 15-20 min och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

Förskolor och skolor:
I området finns flera förskolor nybyggda Utsiktens förskola ligger några minuters promenad bort. I övrigt finns följande förskolor: Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, , Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter