Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
3 195 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 61 kvm
Avgift
2 528 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Genomgående fin och välplanerad 3:a

Äntligen en välplanerad mini 3:a till salu! Genomgående renoverad bostad med fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här har man även en tilltagen takhöjd om ca. 2,70 som skapar en härlig rymdkänsla. Praktiskt planerad hall med avhängningsmöjligheter genom tre garderober. Via hallen nås bostadens största sovrum som är stort till yta och har exemplariska avhängningsmöjligheter genom en tillbyggd walk-in-closet. Vidare fram i hallen nås bostadens resterande rum. Via vardagsrummet nås sovrum 2 som är mindre till storleken men perfekt att disponera som barnrum alt. kontor. Via vardagsrummet nås även bostadens härliga balkong! Köket ligger i delvis öppen och social planlösning mot vardagsrummet och är renoverat. Fulländad maskinell utrustning och fina materialval. Helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin.

Stabil förening med otroligt låga avgifter där bla. bredband ingår. Till bostaden hör även vindsförråd och matkällarförråd.

Centralt belägen med bara ett par minuters gångavstånd till flertalet restauranger, matbutiker, gym, flera kommunikationsmöjligheter och promenadstråk vid Lötsjön.

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med avhängningsmöjligheter genom två garderober. Ljust målade väggar och ljust golv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns exemplariska avhängningsmöjligheter i en walk-in-closet. Fina ytskikt bestående av gråmålade väggar och ljust golv.

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med duschhörna, handfat med badrumskåp ovan och toalett. Förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Trevlig och social planlösning mot köket. Här finns det gott om plats för både större soffa med tillhörande tv-möblemang och stort matbord för 6 personer. Fin fiskbensparkett och ljustmålade väggar.

KÖK
Väldisponerat och renoverat kök med exemplariska förvaringsmöjligheter genom flera under- och överskåp med vita fronter. Gedigen träbänkskiva med fint ljust kakel ovan. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, integrerad mikro och ugn, köksfläkt och spishäll.

BALKONG
Via vardagsrummet nås bostadens balkong belägen i trevligt sydostläge.

SOVRUM 2
Via vardagsrummet nås detta mysiga rum med plats för mindre säng med tillhörande möblemang. Rummet är optimalt att disponera som barnrum alt. kontorsrum. Ljusa ytskikt.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Brf.Fredsduvan 15 2017 Årsredovisning 2016 Brf.Fredsduvan 15

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Sundbyberg församling. Skattesats 31.94

Storlek

Boarea ca 61 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

05

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 3. Hiss finns.

Byggnadsår

1946

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Fredsduvan 15
Organisationsnummer: 769621-0652
Lägenhetsnummer: 05
Brf Fredsduvan 15 består av Fredsgatan 5-7 samt Duvgränd 1. Föreningen består av 38 lägenheter varav 1 hyresrätt. I föreningen finns även 7 lokaler varav 5 är affärslokaler.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Inga höjningar av årsavgifterna har ägt rum under året eller tidigare.

Energideklaration

Energiprestanda: 151 kWh/kvm år.

TV

Kabel-TV (bas utbud) ingår i avgift

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. och telefon från ComHem ingår i avgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten, värme, kabel-TV (analogt utbud) och bredband, Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong, läge sydost.

Övriga utrymmen

Tvättstuga bestående av 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel, 2 seperata torkrum varav ett med torkskåp, samt en akuttvättmaskin som inte behövs bokas. I förening finns det även ett cykel- och barnvagnsrum.

Städning

Det utförs trappstädning av städfirma.

Driftskostnad

385 kr varav:
Försäkring: 135 kr
Hushållsström: 250 kr

Enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Föreningen har inte tillgång till några parkerings- eller garageplatser.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.89100 %
Andel av årsavgiften 2.89100 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Gjorda renoveringar:
1998 El stigar bytta
2011 Renovering tvättstuga
2012 Takrenovering
2013 Renovering av fönster
2013-2015 Byte av köksstammar
2015 Ny tvättmaskin i tvättstugan
2016 Installation av bergvärme
2017 Ny torktumlare och torkskåp

Kommande renoveringar:
Relining av badrumsstammar

Övrigt

LÄGENHETSFÖRTECKNING:
Bostaden är registrerad som 2rok i lägenhetsförteckningen men disponeras som 3 rok.

NÄROMRÅDET:
I charmiga Sundbyberg finns det alla typer av butiker, banker, restauranger och kaféer. I närheten finns träningsanläggningar, simhall och härliga promenadstråk, bland annat längs med vackra Lötsjön och Golfängarna.
Här finns det som alla söker, närhet till natur och avkoppling samtidigt som stadsdelen vimlar av restauranger och krogar. Det centrala läget ger också möjligheten att ta sig snabbt in till eller genom stan med något av de kommunikationsmedel som passar bäst. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar finns inom kort gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER:
- Tunnelbana: blå linje. Här bor man nära både stationen Duvbo och Sundbybergs centrum. Från Sundbybergs centrum tar det ca 10-12 minuter till T-centralen (via t-bana alt. pendeltåg)

På promenadavstånd nås även bussar, regionaltåg och tvärbanan som tar dig till många olika destinationer runtom i Sverige.

Se mer information på www.sl.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter