Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 250 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 76 kvm
Avgift
4 213 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

RENOVERAD TREA LÄNGS ULVSBYGATAN

Välplanerad trea med öppen planlösning i början på Ulvsbygatan på Norrstrand. Genomgående fäsch lägenhet med renoverat kök och vardagsrum, parkettgolv och fönster åt tre håll. Stor balkong i bästa västerläge! Två rymliga sovrum och ett duschrum. Stabil förening med god ekonomi.

Goda bussförbindelser i till bland annat Karlstads centrala delar och Universitetet. Bra läge på Norrstrand med gångavstånd till matvarubutiker, restauranger och annan tänkbar service.

Välkommen till Norrstrand.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten mot diverse rum. Klinkersgolv innanför entrén sen övergår det i ett parkettgolv som ligger genomgående i lägenheten. I anslutning till hallen finns en lite klädkammare perfekt som städskåp eller för avhängning.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Parkettgolv och målade väggar. Stor fönsterparti rak fram och utgång till balkongen åt vänster. Balkongen ligger i västerläge där kvällsolen ligger på. Här finns plats för både soffgrupp och matplats.

KÖK
Modernt kök från Kvik renoverat 2007 med vita snickerier, bra arbetsytor och gott om förvaring. Maskinpark med kyl/frys sidebyside (2016 Samsung), integrerad diskmaskin, inbyggd ugn & micro, häll och fläkt. Köksö med plats för två barstolar.

SOVRUM 1
Sovrummet ligger på vänster del av lägenheten. Här har du ett fint parkettgolv, tapet och fondvägg.

SOVRUM 2
Parkettgolv, en fin mönstrad fondvägg och ljust målade väggar.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Duschörna, WC samt tvättställ. Förberett för tvättmaskin. Vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar - HSB Brf Rudan HBS Brf Rudan Årsredovisning 2015 Energideklaration Ulvsbygatan 7.pdf Årsredovisning 2016 HSB Brf Rudan i Karlstad 6183143_1-145-4_3D_print 6189440_1-145-4_3D_print

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Norrstrand församling. Skattesats 34.18

Storlek

Boarea ca 76 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

40

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1947

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Rudan i Karlstad
Organisationsnummer: 773200-1685
Lägenhetsnummer: 40
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 11
Föreningen består av 3 hus med sammanlagt 6 trappuppgångar och har adress Ulvsbygatan 3-7. Totalt 45 bostäder.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Förvaltas av HSB. Inga inplanerade avgiftshöjningar nästa år.

Energideklaration

Energiprestanda: 153 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stor balkong i västerläge!

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, vindsförråd, matkällare och tvättstuga med torkrum i samma trappuppgång.

Driftskostnad

500 kr varav:
Försäkring: 200 kr
Hushållsström: 300 kr

Driftkostnad enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

11 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 13 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kostnad p-plats 120:-/mån. ink. motorvärmare Gratisalternativ finns i området på den stora parkeringen eller längs gatan.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.61194 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter