Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drabantgatan 25, T1
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 297 kr / mån
Rum
3 rum

Citynära läge, bra planlösning , hiss och två soliga balkonger

Välkomna till denna trea som har en mycket mysig och trivsam planlösning.

Högst upp i huset med fönster från tre väderstreck finner ni denna härliga lägenhet erbjuder ett stilrent kök, ett helkaklat duschrum med spotlights i tak. Här har ni även två stora sovrum, en trevlig balkong med sol från morgon till sen eftermiddag och sist men inte minst, här har ni också en mycket trivsam och rymlig uteplats vid loftgången. Sitt ostört med sol från lunchtid till ca 19:30 sommartid.

Lägenheten har ett optimalt läge i T1 med gångavstånd till city, Hälsouniversitetet/sjukhuset samt vackra och grönskande Trädgårdsföreningen. Med kortare cykelavstånd når ni även Universitetet Campus Valla och Mjärdevi Science park. Bredband ingår i månadsavgiften.

Förråd till lägenheten finns på vinden. I samma hus finns även två tvättstugor.

I föreningen finns även ett gårdshus som innehåller tre välutrustade tvättstugor samt två tvättstugor i samma hus som lägenheten (tvättmedel och sköljmedel ingår). I gårdshuset finns även en övernattningslägenhet samt ett spa med bubbelpool, bastu, dusch och toalett. Här finns även en större lokal med pentry för mötes -och festsammankomster för de boende. Bokningar görs via bokningstavla, via webben eller via en app. Stort trädäck med utemöbler och grillar. I föreningen finns också ett flertal cykelrum, välutrustat snickeri för träarbeten, målarrum samt en verkstad för enklare arbeten och städning av bilar och liknande. Tryckluft för cyklar och bilar finns i garaget och utanför gårdshuset för cyklar. I föreningen finns även ett gym. I närheten finner ni även matbutik, restaurang, det kända fritidsområdet Valla med promenadstigar och löpspår samt Gamla Linköping.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering