Visningar

tis 26 sep 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen!
Pris
2 395 000 kr / Utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 70 kvm
Avgift
3 832 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Toppfräscht och nytt!

Bli den första att flytta in i denna fina trea med öppen planlösning, inglasad balkong om ca 11kvm, badrum och kök i hög standard och två bra sovrum. Stenkast till buss och nära till skola, pendeltåg och shoppingcentrum.

Beskrivning

Välkomnande hall med klinkergolv i grått, vita väggar och ekparkettgolv längre in vid skjutdörrsgarderoben.

Vi kommer direkt in till vardagsrum och kök som ligger i halvöppen planlösning med stora fönsterpartier mot den inglasade balkongen om ca 11 kvm.

Köket är inrett med vita väggar, vita luckor, grå laminatbänk med vitt kakel ovan. Här finns en matplats för ca 6 personer och rostfria vitvaror i form av diskmaskin, varmluftsugn, fläkt och en glashäll.
Utgång till en härlig, stor och inglasad balkong med trall, ca 11 kvm.

Vardagsrummet är inrett med ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum 1 är inrett med ekparkettgolv och vita väggar och har 1 garderob.

Sovrum 2 är inrett med ekparkettgolv och vita väggar och har 1 garderob samt en egen klädkammare.

Duschrum i hög standard med grå klinkergolv med värme och klinkergolv i vitt. Här finns tvättmaskin och torktumlare, WC, tvättställ med kommod under och spegelskåp över, handdukstork samt glasduschhörna.

Kort sagt en och toppfräsch och fin lägenhet som ingen än har bott i med en stor inglasad balkong. I porten finns garage, förråd, cykelrum samt barnvagnsrum. I porten intill finns rum att hyra med uteplats och bastu där gäster även kan sova över. Stenkast till busshållplats och nära till pendeltåg samt shoppingcentrum.

Dokument (pdf)

Planritningar Södertuvan 2 Ekonomisk plan Södertuvan 2 Information Stadgar Södertuvan 2

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Österhaninge församling. Skattesats 32.85

Storlek

Boarea ca 70 kvm.

Rum

3 rum och kök.

Lgh nr

444

Vån / hiss

Våningsplan 4 av 5 (4 trappor). Hiss finns.

Byggnadsår

2016

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Södertuvan 2 i Haninge
Organisationsnummer: 769629-1231
Lägenhetsnummer: 444
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Till månadsavgiften tillkommer en grundavgift för Com Hem 130 kr/månad. I den ingår ett grundutbud TV samt bredband 50/10.

Internet

Till månadsavgiften tillkommer en grundavgift för Com Hem 130 kr/månad. I den ingår ett grundutbud TV samt bredband 50/10.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.

Uteplats

Inglasad balkong om ca 11 kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal.

Driftskostnad

283 kr varav:
Hushållsström: 153 kr
Övrigt: 130 kr

Till månadsavgiften tillkommer en grundavgift för Com Hem 130 kr/månad. I den ingår ett grundutbud TV samt bredband 50/10.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 750 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.79100 %
Pantsättningsavgift: 445 kr
Överlåtelseavgift: 1000 kr Betalas av Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter