Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Grubbensringen 2, 1tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 71.5 kvm
Avgift
4 590 kr / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Våningskänsla - fönster i tre väderstreck - centralt läge - garage

En riktigt bra lägenhet med våningskänsla tack vare stora fönster i tre väderstreck och en optimal planlösning. Grubbensringen är idyllisk med sin intilliggande gröna park och har ett centralt läge på Kungsholmen. Garage i föreningen. Välskött Brf med stabil ekonomi - stort resultatplus och hög amorteringstakt.

Beskrivning

En riktigt bra lägenhet - våningskänsla med fönster i tre väderstreck, stora fönster och optimal planlösning.

HALL
Plats för avhängning samt en inbyggd klädkammare. Klinkergolv.

I hallens förlängning finns ett halvrum som binder samman övriga rum och ger rymd åt lägenheten. Här finns en platsbyggd arbetshörna (kan göras om till garderob) med dörrar och en hörnbänk med underliggande förvaring.

KÖK
Ljust och mycket trivsamt kök med fransk balkong och helglasade fönsterdörrar. Fin utsikt mot lummiga Grubbensringen. Hela köket nytt med nya vitvaror 2012. Kyl/frys, micro, induktionsspis och diskmaskin. Frånluftsfläkt. Övre skåpsluckor med spröjsat glas. Matplats för sex personer. Ekgolv.

VARDAGSRUM
Hörnrum med stora fönster i söder och väster. Ekgolv.

SOVRUM
Intill vardagsrummet finns ett mindre sovrum med plats för säng, garderober och arbetshörna. Stort fönster i söder. En fast garderob. Ekgolv.

SOVRUM
Stort sovrum, hörnrum mot Grubbensringen, med fönster i norr och fransk balkong i väster. Ekgolv.

BADRUM
Badrum med lite kvällssol! Badkar, litet fönster, kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Wc, handfat och plats för både tvättpelare och förvaring.
Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2016

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Västermalm församling. Skattesats 30.75

Storlek

Boarea ca 71.5 kvm.

Rum

3,5 rum och kök.

Lgh nr

1002

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 4 (1 trappa). Hiss finns.

Byggnadsår

1997

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Fleming
Organisationsnummer: 716417-8118
Lägenhetsnummer: 1002

TV

ComHem. Basutbudet ingår i mån.avgiften

Internet

Bredband från Bredbandsbolaget

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Driftskostnad

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35660 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Promenera runt i S:t Eriksområdet så förstår du snart varför det är bland de mest omtyckta kvarteren på Kungsholmen. Lugn och ro, vacker park med lilla kapellet, de gamla häststallarna, Klara Sjö med strandpromenaden och båtklubbarna. Samtidigt närhet till en mängd restauranger och kommunikationer samt promenadavstånd till tåg och flygbusssar.
Välskött bostadsrättsförening från byggnadsåret 1997 med god ekonomi - stort resultatplus och hög amorteringstakt.
Tomträtt där nuvarande avgäld är bunden till år 2026.
Inga större förändringar eller renoveringar planerade.

Garage finns runt hörnet i föreningens hus på Carl-Gustaf Lindstedts Gata. För föreningens medlemmar finns 20 bilplatser och två mc-platser.
Bilplats 1916 kr/m, mc-plats 346 kr/m.
I garaget finns även ett förråd för däckförvaring.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter