Visningar

sön 1 okt 13:30 - 14:00
Välkomna på visning!
mån 2 okt 17:30 - 18:00
Välkomna på visning!
Pris
1 575 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 31.3 kvm
Avgift
1 760 kr / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Optimalt planerad med låg avgift!

Välkommen till en fint renoverad och optimalt planerad lägenhet som både har en avskild del för säng och modernt kök. Stambytt och helkaklat badrum. Balkong i sydvästläge. Lägenheten är lugnt belägen med kort promenadavstånd från centrum och kommunikationer. Trivsamt område med närhet till badplatser och strövområden vid Drevviken.
Möjlighet till snabb inflytt!

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Entré genom säkerhetsdörr och avhängning. Bra med förvaring i garderober. Klinkergolv och vimålade väggar.

DUSCHRUM
Helkaklart i vitt med grå bård. Vikbara duschväggar, tvättställ med underskåp, spegelskåp och wc.

KLÄDKAMMARE
Rymlig och fin klädkammare med vitmålade väggar och golv av parkett.

RUM
Inbjudande vardagsrum med sovalkov. Ugång till stor balkong.
Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Renoverat arbetskök med ekluckor och kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat medd kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt och kombinerad micro/ugn. Fint ljusinsläpp från fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Löparen 2 Energideklaration Brf Löparen 2 Springarvägen jämna nr SKM_C45817082511460 Årsredovisning Brf Löparen 2

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Trångsund-skogås församling. Skattesats 32.91

Storlek

Boarea ca 31.3 kvm.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

33

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 4.

Byggnadsår

1960

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Löparen 2
Organisationsnummer: 712800-0127
Lägenhetsnummer: 33
Antal lägenheter: 75
Fastigheterna byggdes 1960 och består av 2 st flerbostadshus. Antal medlemslägenheter i föreningen är 75 stycken varav 21 stycken 1 rok, 15 stycken 2 rok, 36 stycken 3 rok, 3 stycken 4 rok. Övernattningsrum finns att hyra för föreningens medlemmar.

Omläggning av tak 1985
Renovering balkonger 1990
Omputsning av fasader 1990 (plåt med tilläggsisolering, nya treglasfönster)
Rörstambyte 1996
Målning trappuppgångar 2008
Injustering värmesystem 2010-2011
Balkonger målade 2012
Takrenovering 2014
Stamspolning 2015
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Välskött äldre förening. För mer information gällande kommande renoveringar och avgiftsändringar kontakta föreningens styrelse.

Energideklaration

Energiprestanda: 126 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Leverantör: Com Hem.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong i sydvästläge och eftermiddag/kvällssol. Mark i anslutning till bostadsrätten: Ingen upplåten mark

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och en samlingslokal. Till lägenheten hör ett källarförråd och matkällare som ligger på samma våning som denna lägenhet. Föreningen har även en övernattningslägenhet med två bäddar att hyra i port 8. Tvättstuga finns i port nummer 6-8. 3 st maskiner och 2 st torkrum.

Driftskostnad

300 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 200 kr

Baserat på nuvarande ägares förbrukning och avtal med 1 person i hushållet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76916 %
Andel av årsavgiften 0.76916 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Omläggning av tak 1985
Renovering balkonger 1990
Omputsning av fasader 1990 (plåt med tilläggsisolering, nya treglasfönster)
Rörstambyte 1996
Målning trappuppgångar 2008
Injustering värmesystem 2010-2011
Balkonger målade 2012
Takrenovering 2014
Stamspolning 2015

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger nära Trångsundsskolan och med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter