Visningar

sön 20 aug 13:00 - 13:45
Välkommna!
mån 21 aug 18:00 - 18:30
Välkommna!
Typ
Bostadsrätt
KVM
108 kvm
Avgift
3 946 kr / mån
Rum
3.5 rum

Högt upp med öppen spis, balkong och makalös vy!!

Välkommen till denna ljusa sekelskifteslägenhet i högt fritt läge med makalös vy, härlig rymd. Här bor man fantastisk bra med genomgående planlösning, öppen spis, balkong och låg avgift!

Rymligt vardagsrum med öppen spis, i vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Bra kök utrustat med alla bekvämligheter och plats för mindre frukostbord. Rofyllt sovrum med utgång till balkong mot lummiga innergårdar. Stort rum med dubbla fönster och magnifik panoramavy över området vid Karlbergs slott. Helkaklat badrum men även separat gästtoalett. Genomgående bra förvaring. Möjlig 4! Och för den riktigt stora familjen går det att disponera lägenheten med upp till 4 sovrum. Trevlig innergård med grillmöjlighet. Välskött mycket lågt belånad förening. Det här är ett hem att längta till!

Beskrivning

Ljuvligt hem i fritt, högt läge och med en makalös utsikt över Karlbergs slott och Karlbergskanalen. Här bor man fantastiskt bra i vacker sekelskiftesfastighet i själva hjärtat av Vasastan på trevliga Rörstrandsgatan, mycket lugnt belägen men samtidigt med närhet till precis allt!

Mycket nära grönområdena vid Vasaparken och Karlbergs slott samt med bara några minuters promenadavstånd till Sankt Eriksplan. Alldeles runt hörnet finns allt det bästa som Vasastan har att erbjuda i form av shopping, caféer, bagerier, restauranger och livsmedelsaffärer. Mycket goda kommunikationer med T-bana och innerstadsbussar. Även flygbuss på bekvämt avstånd.

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkomnande stor hall med gott om plats för förvaring. Platsbyggd garderob.

- Generöst tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti, vackert parkettgolv och öppen spis (vilken säljaren använder flitigt). Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt matsalsmöbel.

- Bra kök med ljusa luckor och bänkskiva i granit. Köket är utrustat med alla bekvämligheter så som gasspis och ugn, fläkt, inbyggd micro i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Till detta kommer bra förvaringsutrymmen och goda arbetsytor. Invid fönstret finns frukostplats för 2-3 personer.

- Praktisk och mycket stor Walk-in Closet/klädkammare som tillhandahåller massor av förvaringsutrymme. Här har andra lagt kök, för att på så sett få kök och vardagsrum i öppen plan och skapa ytterligare ett sovrum!

- Rofyllt sovrum mot gård med underbart ljusinsläpp och utgång till den trevliga balkongen med vy över kvarterets lummiga innergårdar. Sovrummet har gott om plats för såväl dubbelsäng som förvaringsmöjligheter. Garderobsvägg.

- Fantastiskt rum med härlig rymd som vetter mot Rörstrandsgatan med två stora fönster. Detta rum används idag som ett enda stort härligt sovrum, men skulle med lätthet kunna delas av till två mindre sovrum för den som så önskar.

- Helkaklat badrum med tvättmaskin. Badrummet är även utrustat med duschväggar, toalett, handfat med kommod och handdukstork. Klinkergolv med golvvärme.

- Separat gäst-toalett i samma stil som badrummet (golvvärme även här).

Nyslipade och hårdvaxade golv med vit toning i alla rum utom sovrummet

Kort sagt: En ytterst trivsam lägenhet med fantastiska förutsättningar för den som bara vill flytta in eller vill förädla ytterligare och skapa fler sovrum.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2015 Energideklaration_133225 Information om undersökningsplikt m m

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, S:t Matteus församling. Skattesats 30.72

Storlek

Boarea 108 kvm. Areauppgifter (SS 02 10 53) enligt mätning (2005-11-09).

Rum

3,5 rum och kök (kan göras om till 4 rum).

Lgh nr

11006-0014

Vån / hiss

Våningsplan 4. Hiss finns.

Byggnadsår

1908

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Bf Volontären u.p.a
Organisationsnummer: 702002-5461
Lägenhetsnummer: 11006-0014
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 142 kWh/kvm år.

TV

Leverantör: Ownit.

Internet

Bredband. Leverantör: Ownit.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga cykel-/barnvagnsrum, källarförråd och vindsförråd samt liten snickarverkstad

Driftskostnad

Parkering

Boendeparkering i området.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.90730 %

Renoveringar

2009 Renovering av trapphus, säkerhetsdörrar
2007 Målning av tak
1990 Fasadrenovering
1983 Byte av elstigare
1973 Stambyte

Övrigt

BOSTADSFÖRENINGEN:
Äldre förening från 1908 som upplåter 21 st bostadslägenheter samt en lokal med andelsrätt. Föreningen har mycket god ekonomi.

Tillägg Kabel-tv, brf: 99kr/mån, bredband: 135kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter