Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
1 295 000 kr / utgångspris
Adress
Stockholmsvägen 13C, Centralt - Nordantill, Norrköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 726 kr / mån
Rum
2 rum

Superfin 2:a om 60 m² på våning 4 med hiss och balkong.

Välkommen till denna superfina 2:a om 60m² på våning 4 med balkong och hiss.
Kaklat badrum, stilfullt och påkostat kök med rostfria maskiner. Välplanerad och genomgående lägenhet i renoverad perfektion. Optimala läget i Norrköping med närheten till både Centrum, Campus och Centralstationen.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande entréhall med parkettgolv, ljusa målade väggar samt avhägningsdel. I anslutning till hallen finns en klädkammare.
Längre in i lägenheten öppnar hallen upp sig och blir möblerbar. Härifrån når ni nu resterande delar utav lägenheten.
Rakt fram når ni Kvalitetsköket som har ett praktiskt klinkergolv samt ljusa målade väggar. Skåpsluckorna är släta och över bänkskivan är det kakelsättning. Här finns gott om plats för matberedning och förvaring såsom middagsplats för 4-6 personer. Maskiner som ingår: Spishäll (induktion), fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt kyl/frys.
Vardagsrummet har ett fint stavparkettgolv samt ljusa målade väggar. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni ut till balkongen.
Duschrummet erbjuder kaklade väggar samt våtmatta. Innehållande. WC, handfat samt dusch.
Sovrummet som vetter mot innergården har även det ett fint stavparkettgolv samt vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar HSB Brf Norrgården årsredovisning 2015 Stadgar Brf Norrgården

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Norrköpings S:t Olof församling. Skattesats 33.66

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

15

Vån / hiss

Våningsplan 4 av 4. Hiss finns.

Byggnadsår

1934

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Norrgården
Organisationsnummer: 725000-0739
Lägenhetsnummer: 15
Antal lägenheter: 93
Antal lokaler: 7
Föreningens egendom omfattar fastigheterna kv Jakthunden 9 med adress Stockholmsvägen 11-13 och Enebygatan 8 som uppfördes under åren 1934-36.
Föreningen omfattar 93 st bostadsrätslägenheter.

Föreningen har barnvagnsförråd, cykelförråd och motorcykelrum.
Övernattningsrum finns två stycken att hyra för medlemmar för 150:- natten. Samlingslokal finns att nyttja fritt för medlemmar.
Bastu, bordtennisrum, gym och hobbylokal finns också.

Föreningens ekonomi

Det finns inga beslut om avgiftsändringar (170810).

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Gårdsplats/innergård

Fin innergård som är som en liten oas med fina stensättningar, planteringar och växter. Här finns grill- och sittplatser.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör vinds och matkällarförråd. Inom föreningen finns tillgång till tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, solarium, gym, pingisrum mm

Driftskostnad

350 kr varav:
Försäkring: 150 kr
Hushållsström: 200 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Boendeparkering via kommunen på gatan.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.16340 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Hösten 1981-1983 genomfördes en omfattande renovering av fastigheterna med installation av hissar, byte av stammar, fönster och elnät, installation av ventilationsanläggning, renovering av kök, badrum samt ny fasadbeklädnad.

2001 installerade föreningen bredband samt uppdatering skedde 2004.

2009 utfördes fönsterrenovering.

2012 byggdes en miljöstation på innergården.
Stamrensning utfördes för att förhindra stopp i avloppen.
Renovering av golv i tvättstugorna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter