Budgivning pågår
Aktuellt bud: 530 000 kr
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
450 000 kr / bud
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 95.5 kvm
Avgift
5 738 kr / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

EFTERTRAKTAD FYRA MED INGLASAD BALKONG

Varmt välkommen till Skogsvägen 39 och en eftertraktad fyra på andra våningen. Lägenheten har tre sovrum i bra storlekar och gott om förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Badrum med kakel och klinker, duschhörna med vikväggar i klarglas samt nyare tvättmaskin. Även en kaklad gäst wc. Kök med bra arbetsytor och förvaring i både över- och underskåp, diskmaskin, nyare spis med glashäll och plats för matbord invid fönstret. Vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen.

På entréplan finns cykelförråd, källarförråd (ca 6 kvm) samt matförråd. Gott om parkeringsplatser längs med gatan om man inte hyr från föreningen. Lägenheten ligger med gångavstånd till skola, matvaruaffär, vårdcentral och Kils centrum med närbutiker och all tänkbar service. Från Kil erbjuds goda kommunikationsmöjligheter antingen via bil, tåg eller buss.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
När ni kliver in genom hallen möts ni av ett stilrent ljusgrått golv som löper vidare mot köket. Vita väggar och dörrar. Direkt till vänster finns avhängning i form av hatthylla.

SOVRUM 1 & 2
Plastmatta i parkettimitation och ljusa, diskreta väggar. Bra storlek med gott om plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Förvaring i garderober.

SOVRUM 3 -Master bedroom
Plastmatta i parkettimitation och tapet på väggarna. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en stor garderob.

GÄST WC
Klinker på golvet, vita väggar, wc handfat med bakomliggande kakel samt badrumsskåp.

KLÄDKAMMARE
I hallen finns en praktisk klädkammare med gott om förvaring.

BADRUM
Badrummet renoverades 2006 av bostadsrättsföreningen i samband med stamrenoveringen. Ett ljust klinkergolv vilket möter ett ljust kakel. Duschhörna bakom vikbara väggar i klarglas, tvättmaskin (2014), handfat, badrumsskåp, wc samt handdukstork. Infällda spotlights i taket ger en modern känsla.

KÖK
Med bra förvaring i både över- och underskåp med vita luckor, arbetsytor i form av diskbänk och träbänkskiva med bakomliggande vitt kakel. Spis från ca 2014 med glashäll, diskmaskin från ca 2011, kyl och frys. Vid fönstret finns utrymme för matbord.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och möblemang. Utgång till den inglasade balkongen. Klassiskt stavparkettgolv och ljusa väggar.

BALKONG
Stor inglasad balkong byggd 2010 med heltäckningsmatta på golvet, rullgardiner samt eluttag.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Ravinen Energideklaration Ravinen Korta normalstadgar Årsredovisning 6178523_1-145-4_3D_print

Bostadsfakta

Kommun

Sannerud 1:495, Kil kommun, Stora Kil församling. Skattesats 34.91

Storlek

Boarea ca 95.5 kvm.

Rum

4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Lgh nr

65

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1965

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Ravinen
Organisationsnummer: 773200-1628
Lägenhetsnummer: 65
Antal lägenheter: 108
Antal lokaler: 1
Föreningens fastigheter som byggdes 1965-1967 består av 8 bostadshus med 8 trapphus. I fastigheten finns 108 lägenheter och 1 lokal varav 1 hyresrätt. Total bostadsyta är 7.910 kvm. Lokalytan är 50 kvm varav hyreslokal utgör 50 kvm.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB i Kil.

Energideklaration

Energiprestanda: 126 kWh/kvm år.

TV

Tv från Telia där digitalbox och ca 25 kanaler.

Internet

Fiber finns installerat från Telia.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.

Uteplats

Härlig inglasad balkong med skjutglaspartier som förlänger årstiden. Här ges plats för utemöbler.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och matkällarförråd på markplan. Tvättstuga i angränsande hus.

Driftskostnad

459 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 300 kr
Övrigt: 59 kr

Avgift för TV tillkommer på månadsavgiften om 59 kronor i månaden. Försäkring och hushållsström enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplatser ca 90-95 st varav ca 32 med el-uttag för motorvärmare. 35 kr/mån utan el-uttag och 154 kr/mån med el-uttag. Till parkeringsplatserna är det separat kö. 24 garageplatser. Till dessa är det lång kö-tid.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.18122 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Reparationsfond: 7 339 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Utförda renoveringar:
2003: Byte av fönster och balkondörrar.
2006: Stamrenovering och renovering av badrum i föreningens regi.
2010: Renovering och inglasning av balkonger.
2015: Byte att tak på föreningens byggnader.
2016: Besparingsåtgärder/energioptimering på elen i byggnaderna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter