Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gruvgången 89, Gruvlyckan
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 78.2 kvm
Avgift
3 739 kr / mån
Rum
3 rum

Trea på första plan med inglasad balkong

Här har ni en perfekt trerummare på första plan med inglasad balkong mot innergården! Väldigt lugnt och fint område där den yttre miljön är omplanerad och på så sätt skapar en harmonisk atmosfär att trivas i. Bostaden är välplanerad i sin planlösning och ger gott om garderober till förvaring. Vardagsrummet är beläget mot skogsparti utan insyn. Ordentligt kök med plats för matgrupp vid fönster mot innergården. Hall med avhängningsmöjligheter och garderob. Helkaklat modernt duschrum med skjutpartier. Två sovrum i olika väderstreck. Digitalt grundutbud med kanaler från Sappa ingår i avgiften och likaså en parkeringsplats med motorvärmare.

Två tvättstugor med tre tvättmaskiner vardera och torkrum finns i källarplan på huset. Mycket välskött förening där både anordnad lekplats, utegrupp och murad grill finns på innergården. Hobbyrum, gym, övernattningsrum för gäster, samlingslokal, källsortering etc. finns även detta i föreningen.

Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från både centrum och Våxäs handelsområde och är ett av Karlstads mest natursköna områden, mellan husen finns nyrenoverade innergårdar med utemöbler och grönska. För barnen finns välutrustade lekplatser. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Inom kort cykelavstånd befinner ni er vid Vänerns strand där bad erbjuds sommartid. Pizzeria och butiker finns inom området.

Bostaden är väl värt ett besök. Välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering