Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 410 000 kr
Se eller Lämna bud

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 795 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 42 kvm
Avgift
2 600 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Nyrenoverat med balkong i söderläge

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad 2:a som totalrenoverats 2017. Parkettgolv och vita väggar i alla rum, rymlig hall med klinkergolv samt helkaklat badrum med golvvärme. Vardagsrum och snyggt kök i öppen planlösning och utgång till balkong i söderläge.
Fint beläget i lugna Sköndal bara 10 min från City och med kort gångavstånd till centrum, Drevviken och busshållplats med "matarbussar" till Gullmarsplan.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med svart klinkergolv, vita målade väggar och infällda spotlights i taket. I hallen finns plats för avhängning och viss möblering eller garderob. Säkerhetsdörr.

KÖK
Nytt kök med parkettgolv och vita målade väggar. Vita köksluckor med gott om skåp samt öppna hyllor och infällda spotlights. Vitt kakel över bänkskiva av ek. Köket är utrustat med ny spishäll, kombinationsugn/micro, integrerad kyl, frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust rum med parkettgolv och vita målade väggar. Här finns utgång till solig balkong med utsikt mot torget.

SOVRUM
Parkettgolv, vita målade väggar samt två fönster.

BADRUM
Snyggt nytt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv med golvvärme. Infällda spotlights i taket, dusch samt handfat med kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Ekonomisk Plan registrerad Stadgar Brf Spritsen registrerade 2017-03-16

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Farsta församling. Skattesats 30.92

Storlek

Boarea ca 42 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

B1103

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 1.

Byggnadsår

1952

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Spritsen
Organisationsnummer: 769628-5043
Lägenhetsnummer: B1103
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 5
Visa fastighetsgräns på karta

Internet

Fiber (Telia)

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.

Uteplats

Balkong i söderläge.

Övriga utrymmen

Föreningens tvättstuga nås från trapphuset. Tvättstugan är renoverad 2017 med ny maskinpark. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. (Troaxgaller).

Driftskostnad

250 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 150 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Föreningen har 10 p-platser, lediga platser finns. P-plats kostar 495 kr/månad.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.40770 %
Andel av årsavgiften 4.40770 %

Kommande/Gjorda renoveringar

1990 Yttertak omlagt

1997 Utrustning i värmeundercentral utbytt

2016 - 2017
Ommålning av trapphus
Reparationer av tak
Byte till säkerhetsdörrar
Byte av fönster
Stambyte

Kommande renoveringar:
Just nu pågår arbetet med att ge huset helt ny fasad och fabriksnya balkonger. Kostnaden för detta är redan medräknad i månadsavgiften och inga höjningar är planerade.

Byte av fönster och balkongdörrar i de fall så redan ej skett
Renovering av portar
Renovering lägenhetsförråd

Övrigt

SKÖNDAL
Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 9 km söder om Stockholm city.
Här finns ett trevligt centrum med restaurang, bank, matbutik och annan service. Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära.
Lägenheten har promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplatser, utegym, promenad- och joggingspår, fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är bra med buss 188 som går till och från Gullmarsplan dygnet runt, ca 12 min restid.
Buss 182 till/från T-bana Hökarängen ca 5 min.
Från Tyresövägen går det bussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan.
Buss 181 som går mellan Farsta Strand och Skarpnäck via Farsta Centrum som finns på kort avstånd sa 10 min.
För mer info se www.sl.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter