Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 800 000 kr
Se eller Lämna bud

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 850 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
69.5 kvm
Avgift
4 113 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Utsikt över Kottlasjön och inloppet

Stambytt hörnlägenhet med utsikt över Stockholms inlopp och Kottlasjön. Vardagsrum med hel fönstervägg, två sovrum samt kök med stor matplats. Renoverat badrum och wc i samband med stambytet. Platsbyggd förvaring. Närhet till grönområden, bad, skolor och kommunikationer. Två hissar.

Beskrivning

Välkommen till denna hörn-3:a som har ett högt läge med vidsträckt utsikt över Stockholms inlopp och Kottlasjön. Lägenheten är i gott skick med fina golv, modernt kök och nyligen renoverat badrum och wc.

Möblerbar hall med klinkergolv, klädhängare och god förvaring i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar samt ett renoverat wc. Rakt fram, via ett stort valv, ligger ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och en hel fönstervägg med utsikt över norra Lidingö och Ekholmsnäsbacken. Ingång från vardagsrummet till det större sovrummet som har platsbyggd förvaring med skjutdörrar. Från hallen nås det funktionella köket som mynnar ut till en trevlig matplats för 8-10 personer vid stort fönsterparti. Njut av den magnifika utsikten. I anslutning ligger det mindre sovrummet som har utgång till den inglasade balkongen.

Modernt kök med ljusa träluckor med speglar, vitrinskåp med belysning, skafferi med utdragbara lådor, ljus bänkskiva i laminat, infällda diskhoar och vitt- och terracottafärgat kakel. Utrustning: spishäll, fläkt (Whirlpool) med kåpa i rostfritt, inbyggnadsugn, kyl & frys i fullhöjd, inbyggd micro och helintegrerad diskmaskin. Maskinell utrustning i rostfritt från Husqvarna. Städskåp finns.

Renoverat badrum i samband med stambytet. Golv: ljusgrå klinkers. Väggar: helkaklat i vitt. Utrustning: dusch med vikbara dörrar i glas, tvättställ/kommod, toalett och badrumsskåp med belysning/eluttag samt separat eluttag. Tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool.

Renoverat wc i samband med stambytet. Golv: grafitgrå klinkers. Väggar: kaklade väggar i vitt. Utrustning: tvättställ/kommod med engreppsblandare, badrumsskåp med spotlights och vägghängd toalett.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2015 Planlösning Frågelista Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Lidingö församling. Skattesats 31.63

Storlek

Boarea 69.5 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

99-2110-4-278-8

Vån / hiss

Våningsplan 11 av 12 (10 trappor). Hiss finns.

Byggnadsår

1963

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB:s brf SKÄRSÄTRA i Lidingö
Organisationsnummer: 713600-0572
Lägenhetsnummer: 99-2110-4-278-8
Antal lägenheter: 604
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

För mer information, vänligen studera bifogad årsredovisning eller besök föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/skarsatra

Energideklaration

Energiprestanda: 133 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät (ComHem). Basutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredband via fiber (OwnIT) ingår i avgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

bredband, Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Inglasad balkong i öster. Njut av solen och den magnifika utsiken över Stockholms inlopp och Kottlasjön.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Gårdsplats/innergård

Gemensamma uteplatser samt grillplats finns i området.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, en stor gemensam tvättstuga och bastu. Tillgång till gym för 100 kr/mån per hushåll. Medlemmarna kan hyra en föreningslokal för 40 gäster. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Driftskostnad

450 kr varav:
Försäkring: 200 kr
Hushållsström: 250 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 404-807 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats går att hyra för 180 kr/mån och med eluttag 286 kr/mån. Viss kö till parkeringsplatser kan förekomma. Gästparkering finns.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.16754 %
Andel av årsavgiften 0.16536 %
Pantsättningsavgift: 672 kr
Överlåtelseavgift: 1568 kr Betalas av Säljare
Reparationsfond: 1 816 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Förening med välskötta fastigheter. Följande renoveringar har genomförts:

-Fasad och tilläggsisolering
-Nya balkonger
-Byte av fönster
-Byte av VA-stammar

Se årsredovisning för samtliga renoveringar.

Övrigt

Omtyckt område nära naturvårdsområde och Kottlasjön. Goda kommunikationer med Lidingötåget eller buss. "Vinkbussen" stannar i området. Vid Skärsätra Torg finns restaurang, Café, sushibar, frisör och annan tänkbar service.

Förskolor finns i området och till Skärsätra skola är det 5 minuters promenad.

Köparen måste bli medlem i HSB.

Besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/skarsatra

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, fortsätt Södra Kungsvägen. Efter AGA, kör mot Skärsätra Torg och tag höger vid bensinstationen (Pyrolavägen). Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till nr 28. VÄLKOMMEN.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter