Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 995 000 kr / accepterat pris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 27 kvm
Avgift
1 731 kr / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Bra planerad med stor balkong.

Nyproducerad lägenhet om ett rum och kök på 27 kvm med en genomgående hög standard med stor härlig balkong. Bli först att flytta in i trevliga bostad med kort promenadavstånd till Huddinge Centrum. På dessa 27 kvadratmeter finns ett trivsamt vardagsrum med öppet mot köket. Vardagsrummet rymmer plats för soffa, säng och litet matbord. Ett rejält helkaklat badrum med klinkergolv, vita kaklade väggar och kombimaskin gör livet enkelt. Bra förvaring med garderober och tillhörande förråd. Väl genomtänkt planlösning, där varje kvadratmeter har sin funktion och utnyttjas på bästa sätt.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och möjlighet till bredbandstelefoni.

Bostaden är belägen i ett centralt läge med ett par minuters promenadavstånd till Huddinge C med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, gym mm. Pendeltåg och bussar finner ni vid stationen.

Tillträde är från 28 Juni 2017.

Lägenheten säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Bostaden presenteras enligt följande:

Hall/vardagsrum:
Golv: Ek Home City Ekparkett, Boen Lackad.
Väggar: Vita målade väggar.
Garderober.

Badrum:
Blankt vitt kakel 20*30. liggande Grå-fog
Klinker svart 10*10, Grå fog
Utrustning:
2 vikbara raka dörrar 90*90, duschsätt med snålspolande handdusch
Kombimaskin 1600 varv, 7 kg A.
Spegel 60*96 cm

Kök:
Köksluckor: Veddinge vit
Vitt blankt kakel 30*10
Bänkskiva: Svart
Induktionshäll ( Folklig Whirlpool )
Ugn ( Rostfri Whirlpool Realistisk )
Diskmaskin ( 45 cm integrerad )
Mikro ( Hushålla Elextrolux )
Kyl/frys ( Rostfri Elextrolux )

Se mer information under lägenhetsspecifikation.

Dokument (pdf)

Planritningar Lägenhetsspecifikation

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.91

Storlek

Boarea ca 27 kvm.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

2-1201

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 6. Hiss finns.

Byggnadsår

2017

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Moroten i Sjödalen
Organisationsnummer: 769629-8749
Lägenhetsnummer: 2-1201
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband.

Övrigt som ingår i avgiften

Bredband, Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns förråd. Cykel- och barnvagnsrum finns i huset. Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive trapphus. I anslutning till gården finns underjordiska behållare för bland annat hushållssopor samt ett sorteringsrum i kvarteret.

Driftskostnad

335 kr varav:
Försäkring: 110 kr
Hushållsström: 225 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Det finns 36 st parkeringsplatser i garaget under fastigheten. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Efter det att samtliga lägenheter har tillträtts kan en extra garageplats bokas i mån av plats.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 446 kr
Överlåtelseavgift: 1114 kr Betalas av Säljare

Övrigt

Föreningen
Information från byggherren IKANO:
Vi ska bygga våra mest kvadratsmarta lägenheter hittills. Först ut är Brf Moroten med sammanlagt 91 lägenheter. Ettorna ligger på 27 - 35 kvadratmeter, tvåorna på 44-63 kvadratmeter och treorna på 62 kvadratmeter. Varenda liten lägenhet i Brf Moroten kommer att få en balkong eller uteplats med odlingslåda. Här kan du sätta din första potatis.
Bostadsgården får en grön och lummig karaktär. Tanken är att gården ska kunna användas som en förlängning av den egna bostaden och har ett antal olika uteplatser. Större sällskap kan samlas under en pergola med plats för grill, vill man ha lite avskildhet finns en mindre uteplats inbäddad i blommande grönska. Samtliga lägenheter har väl genomtänkta planlösningar, där varje kvadratmeter har sin funktion och utnyttjas på bästa sätt. Kök och badrum är fullt utrustade och badrummen helkaklade. Väggarna är vitmålade och på golven igger ekparkett.

OMRÅDE
Finslipargränd ligger ett kort promenadavstånd från Huddinge centrum. Runt omkring är bebyggelsen blandad med villor, radhus och flerbostadshus av olika ålder och karaktär. I närområdet finns även två skolor och natursköna promenadstråk längs med sjön trehörningen.

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen och bussterminal ligger i direkt anslutning till centrum.

I Huddinge Centrum finner ni ett stort utbud av restauranger och butiker. Två större matbutiker, flertalet klädbutiker, inredningsbutiker, apotek, systembolag, caféer, SATS gym mm.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Insjön Gömmaren är mycket mysig där man får en Skärgårdskänsla pga. klipporna runt omkring men även sandstrand. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter