Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
1 395 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Lindövägen 6, Öster, Norrköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
57.5 kvm
Avgift
2 497 kr / mån
Rum
2 rum

Modern och fin tvåa om 57m² - Öster

Välkommen till denna moderna och fina tvåa. Bra planerat kök, helkaklat duschrum, sovrum och vardagsrum med matplats/sovalkov. Tuffa materialval och mycket detaljer som infällda spotlights och högtalare. Centralt belägen på Öster ett stenkast från city.
HSB Ängen är en välskött förening, stambytt, har övernattningsrum och här ingår även hushållselen i den låga månadsavgiften. Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande hall som öppnar upp sig mot vardagsrum och matplats och här finns gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns en klädkammare för förvaring. På golvet ligger en plastmatta som går i grått.

Vardagsrummet är ljust och luftigt. Här finns infällda högtalare samt spotlights. I vardagsrummet finns del som kan användas som matplats eller sovalkov. Här finns infällda och förberedda lampor. På golvet ligger ett parkettgolv.

Kök från 2006 är bra planerat med såväl förvaring som arbetsyta. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis, spisfläkt, micro och diskmaskin. Kök i ek med rostfria beslag och svart kakel ovan bänkskiva. I anslutning till köket finns matplats.

Sovrum med ljusa väggar och infällda spotlights.

Duschrum från 2006 är helkaklat och på golvet ligger klinkers. Här finns dusch, wc och tvättställ.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration HSB Brf Ängen 2016 326238_SM_FAI_2d (3)

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Norrköpings S:t Olof församling. Skattesats 33.66

Storlek

Boarea 57.5 kvm.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

60

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 4. Hiss finns.

Byggnadsår

1931

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Ängen
Organisationsnummer: 725000-0663
Lägenhetsnummer: 60
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 2
Föreningens egendom omfattar fastigheterna kv Vallen 3 och 13 som uppfördes 1931/32.

Inom föreningen finns det tre st tvättstugor, två st är bokningsbara och en st är drop-in. Det finns även cykelförråd, övernattningsrum, samlingslokal med pentry samt bastu med dusch. Vill man hyra samlingslokalen kostar denna ca 200 kr + en depositionsavgift på 300 kr.

Föreningens ekonomi

Styrelsen har beslutat att det inte blir några avgiftshöjningar under 2017. Föreningen har haft en avgiftsfri månad de tre senaste åren, senast i februari 2017.

Energideklaration

Energiprestanda: 138 kWh/kvm år.

TV

ComHem

Internet

Telia Fiber

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, El, KabelTV.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och vindsförråd.

Driftskostnad

150 kr varav:
Försäkring: 150 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

27 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.09303 %

Kommande/Gjorda renoveringar

1974/75 genomfördes en omfattande renovering med byte av stammar och elledningar.
Fasaderna renoverades 2004/05.
2008/09 utfördes relining av avloppsstammarna.
2014 byttes källardörrar och utvändig målning av källarfönster utfördes.

Det finns inga större renoveringar planerade under 2017

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter