Visningar

mån 1 maj 15:00 - 15:30
Öppen visning - Välkommen!
tis 2 maj 18:30 - 19:00
Öppen visning - Välkommen!
Pris
1 795 000 kr / /bud
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 106 kvm
Avgift
5 048 kr / mån
Rum
4 rum

Marklägenhet med dubbla uteplatser

Välkomna till denna helrenoverade markfyra med bra läge med två härliga uteplatser med trätrall. Uteplatsen vid entrén har eftermiddag- och kvällssol och vetter med fint läge mot ett litet skogsparti. Lägenheten är genomgående renoverad senare år med ljusa och neutrala färgval. Här kan Ni som köpare bara flytta in och njuta av ett mycket bra boende i ett lugnt område som passar alla åldrar.

Föreningen är en engagerad HSB-förening med god ekonomi. Här finns många gemensamma utrymmen så som samlingsrum, hobbylokal/snickeri, biltvätt, cykelrum och fin lekplats och en gemensam grillplats.

- Välkomna på visning!

Beskrivning

Välkomnande hall med klinkergolv med golvvärme, ljusa tapeter samt garderober bakom skjutdörrar med spegel.

Nyrenoverat kök från 2012 med limmad ekparkett på golv och ljusa tapeter. Köket erbjuder gott om plats för både stort köksbord och gott om skåpsförvaring. Vitvaror som spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys (-15).

Vardagsrum med parkettgolv, ljusa tapeter samt utgång till uteplatsen med nytt trädäck (-14) och vidare den behändiga trädgårdstäppan med mycket blommor. Här finns även uteförråd (-14).

Tre rymliga sovrum med ekparkett, varav två sovrum har garderober med skjutdörrar. Markiser (-12) finns i alla fönster.

Kaklat duschrum (-09) med vitt kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. Här finns handfat i kommod, wc, dusch med duschväggar, tvättmaskin (-12), torkskåp samt handdukstork.

Duschrum (-09) med våtrumsmatta och kaklad duschdel. Här finns handfat i kommod, wc, dusch samt handdukstork.

Hela lägenheten erbjuder bra förvaring i form av flera garderober med skjutdörrar och klädkammare. I angränsande hus finns även ett stort källarförråd. Lägenheten har två nya elcentraler samt genomgång av elinstallationen har gjorts med flera nya eluttag och nya dimmrar (-12).

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Vidingsjö 3 Stadgar Vidingsjö 3 - 2016 Årsredovisning Vidingsjö 3 2015 5663113_1-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Linköpings Berga församling. Skattesats 32.28

Storlek

Boarea ca 106 kvm.

Rum

4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Lgh nr

29

Byggnadsår

1978

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Vidingsjö 3
Organisationsnummer: 716402-5285
Lägenhetsnummer: 29
Föreningen bildades 1976 och husen stod klar för inflyttning 1978. Adress Strågatan 1-21 och 2-20, sammanlagt 84 bostäder.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och 2017 sänktes månadsavgifterna med 5 %. Enligt ordföranden ser man inga behov av att höja avgifterna på många år.

Energideklaration

Energiprestanda: 171 kWh/kvm år.

TV

Com Hem.

Internet

Bredbandsbolaget, fr o m 1 Maj med hastighet på 250/100.

Övrigt som ingår i avgiften

bredband, iptelefoni. fast kostand för el samt bostadsrättstillägget., Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Altan på framsidan med ny trätrall (-14), motordriven markis (-12) samt infravärmare av hög kvalité (-15). Västerläge. Altan på baksidan med ny trätrall (-14) med behändig grästäppa. Här finns ett uteförråd (-14). Marken/tomten runt lägenheten ägs av föreningen och får nyttjas av bostadsrättshavaren.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Förrådet ligger i angränsande fastighet (Strågatan 18). Föreningen har två tvättstugor med moderna maskiner, samlingslokal, hobbyrum/snickeri, cykelförråd samt tillgång till grannföreningens biltvättshall.

Driftskostnad

330 kr varav:
Försäkring: 150 kr
Hushållsström: 180 kr

El tillkommer och faktureras i samband med månadsavgiften, med tre månaders förskjutning. Den fasta kostnaden ingår i månadsavgiften.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garage finns för 300 kr/mån. P-plats med motorvärmare finns för 150 kr/mån. P

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35414 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Reparationsfond: 2 483 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Ev. realing av stammar 2030.
Fönster och altandörrar byttes under 2014.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter