Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hanekindsgatan 5, Valla
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 109 kvm
Avgift
5 408 kr / mån
Rum
5 rum

VÄLKOMMEN TILL HSB BRF TOMBOLAN!

Brf Tombolan kommer att byggas öster om Brf Rotundan. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av tre punkthus, hus A, B och C, alla i 5 våningar. Totalt kommer det att bli 78 lägenheter i storlek 2-5 rum och kök, 50-119 kvm. Alla lägenheterna har uteplats eller balkong åt öster eller väster. Husens entréer ligger åt öster med ingång från den nyanlagda Hanekindsgatan.

Bostadsrättsföreningen kommer att ha en gemensamhetslokal med kök, badrum och bastu. Där kommer att finns plats för styrelsearbete och möjlighet till övernattning för till exempel besökande gäster. På taken kommer det att finnas solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna.

Husens fasad passar väl in i tallmiljön. Fasaden är klädd med grå fasadskivor. Balkongerna och uteplatserna är klädda med stående träpanel i furu som laseras i en varm kulör. Runt balkongerna monteras galvat smidesräcke. Alla balkonger har belysning och eluttag. De flesta balkongerna på översta våningen är överbyggda med tak. Alla taköverbyggda balkonger och uteplatser är förberedda för inglasning, det kommer att finnas som tillval.

Parkeringsplats till bilen finns att hyra. De kommer att finnas i ett underjordiskt garage i fastigheten eller som markparkeringsplatser med motorvärmare utmed norra delen av Gullbergsgatan, ca 150 meter från brf Tombolan.
Garageporten ligger i hus A och öppnas med tagg, kod eller med fjärrkontroll.

Innergården iordningställs med gräs, planteringar, promenadvägar, liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark. Här, mitt i stan, finns möjlighet att höra vinden susa i uppvuxna tallar, fåglar som kvittrar i buskar och grästuvor för barnen att hoppa mellan. Miljön inbjuder till ett välbehagligt lugn, känslan är rofylld och i skymningen nästan lite magisk.

Lägenheterna är moderna med öppna och yteffektiva planlösningar. Golven består av trestavig mattlackerad ekparkett eller klinker. I entrén och i badrummen är det klinker på golvet, som finns i flera valbara färger.
Väggarna är målade i valfri NCS kulör. Alla blandare i lägenheten är blyfria vilket bidrar till en bättre boendemiljö för dig som bor här nu och för miljön i framtiden!.

I köket är standardvalet vita eller rostfria vitvaror. För den som vill finns även vitvarorna som ett svart tillvalspaket! Som standard ingår en vit slät kökslucka. Flera lägenhetstyper har barkök med spishällen monterad i bänkskivan och med en frihängande köksfläkt. Bardelen är vänd mot de allmänna utrymmena. Andra kök har en avskild köksavdelning med en diskret utdragbar köksfläkt som flyter in i köksmiljön på ett snyggt sätt. Gemensamt för dessa kökslösningar är att man kan umgås samtidigt som man lagar kvällens middag, läser läxor eller slötittar på TV.

Ju tidigare man bestämmer sig för en bostad i brf Tombolan, desto större möjligheter har man att påverka utseendet på den. Lägenheterna har redan från början en god grundstandard. För den som önskar sätta en personlig prägel på sin bostad kommer det att finnas möjligheter att göra både kostnadsfria val och tillval till en extra kostnad.

Som exempel på val kan vi nämna att det finns flera olika bänkskivor, kakelplattor och klinker att välja på utan kostnad. Man kan också göra tillval som exempelvis köksblandare med handdusch eller lösningar för så kallade "smarta hem".

Över dessa finns det bänkskiva och överskåp. I badrummen finns en kommod med utdragbara lådor och infällt tvättställ samt ett spegelskåp med belysning och eluttag. Här finns det möjlighet att välja badkar eller duschväggar som standard. Duschväggarna är raka och av klarglas. Om man väljer badkar ingår det en fast duschvägg som monteras på badkarskanten för att slippa stänk över golvet.

I några lägenheter finns även en separat wc med kommod/tvättställ eller en wc med dusch och kommod/tvättställ. Ovanför kommoden/tvättstället sitter spegeln infälld i kakelväggen med belysning ovanför.

GOTT OM FÖRVARINGSMÖJLIGHETER
I de flesta lägenheter finns klädkammare och/eller garderober med skjutdörrar, både i ett av sovrummen och i hallen. Skjutdörrarna består av en dörr i spegelglas och en dörr i vitt utförande. I några av lägenheterna kan man göra ett tillval och göra om klädkammaren till ett extra wc med tvättställ.

Till lägenheten hör ett rymligt lägenhetsförråd som är stort nog att även rymma cykeln! Lägenhetsförråden är placerade i källarplanet i hus A eller på vinden i hus B.

Det finns ett trapphus i varje hus. I trapphusen finns en rymlig hiss som går ner till garageplanet. I mittenhuset, hus B, finns det lägenhetsförråd på vinden.
Postboxar finns för varje lägenhet på respektive entréplan. Tidningsklämmor finns monterade på väggen utanför respektive lägenhetsdörr. Lägenhetsdörrarna är så kallade säkerhetsdörrar och är klädda med träfanér.

I det norra huset, hus A, finns garagenedfart, cykelrum, och miljörum. Cykelrum finns även i källaren i hus C. Barnvagnsförråd finns i källarplanet i respektive trapphus. Till vissa lägenheter hör ett större förråd som kan användas både som lägenhetsförråd och att förvara cyklar i.
För hushållsavfall finns det nedgrävd behållare utanför huset.

Prel. Inflyttning kvartal 3 2018.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering