Visningar

tis 30 maj 19:00 - 19:30
Öppen visning - Välkommen hem!
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
3 230 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ljus, yteffektiv tvåa med inglasad balkong

Genomgående ljus och yteffektiv tvåa belägen på högsta våningen. Genomgångslägenhet med trevligt kök och matplats. Vardagsrum med vitpigmenterat trägolv och gott om hyllor för förvaring. Stor, härlig inglasad balkong som kan möbleras efter behag. Funktionellt badrum med bl a läckert färgad våtrumsmatta och en tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob med skjutdörrar. Stadsnät. På Östermalm har man nära till allt, och på den korta promenaden mot centrum möter Stadsparken och Gamla staden med sina kaféer, restauranger och butiker. Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande entréhall med plats för avhängning och förvaring i garderob. Ljusa väggar och parkettgolv.

Ljust och trivsamt kök med fräscha köksluckor. Kakel ovan rostfri diskbänk. Plats för mindre bord. Parkettgolv och ljusa väggar. Utrustning: spis, rostfri fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum med vitpigmenterat trägolv och ljusa väggar. Platsbyggd bokhylla och gott om hyllor.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderob med skjutdörrar. Vitpigmenterat trägolv och ljusa väggar. Utgång till en rejäl inglasad balkong med plats för möblemang.

Badrum med färgglad våtrumsmatta och mönstrad våtrumstapet. Utrustning: dusch, tvättfat, wc, tvättmaskin samt två spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Brf Eskilstunahus 6 Årsredovisning 2016 Brf Eskilstunahus 6

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea 49.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

19206.000.0022

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1947

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Eskilstunahus 6
Organisationsnummer: 718000-3373
Lägenhetsnummer: 19206.000.0022
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 4
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 140 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. För information om digital-tv, kanalpaket och priser se: www.comhem.se

Internet

Äkta bredband (fiber/LAN) finns via Stadsnätet och det finns ett flertal olika leverantörer att välja mellan. Hastighet: upp till 100 Mbit/s

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stor och fin inglasad balkong med gott om plats för möblemang.

Gårdsplats/innergård

Trivsam innergård med gemensam uteplats

Övriga utrymmen

Det finns ett rymligt vindsförråd och matkällare knutet till lägenheten. I källaren finns tvättstuga, mangelrum, torkrum, hobbyrum och cykelförråd med möjlighet till däckförvaring.

Driftskostnad

395 kr varav:
Försäkring: 120 kr
Hushållsström: 275 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Det finns 4 garage och 14 st p-platser. Separat kösystem tillämpas. För aktuell kötid uppmanas samtliga spekulanter att kontrollera detta med styrelsen.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.48150 %
Andel av årsavgiften 3.48303 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter