Visningar

tis 30 maj 17:30 - 18:15
Pris
6 950 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
112.5 kvm
Avgift
3 589 kr / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Högt belägen gavellägenhet

Ljus gavellägenhet med ett utsökt och eftertraktat gavelläge med fin utsikt över Lilla Värtan och Stockholm. Vardagsrum i vinkel med matsal och trevligt kök, båda med utgång till en underbar balkong i sydväst. 2-3 sovrum, badrum samt duschrum. Goda förvaringsmöjligheter. Solid förening. Garageplats går att hyra.

Beskrivning

Välkommen till Brf Ekbacken och denna rymliga och helt insynsfria gavel-4:a som har ett eftersökt gavelläge läge intill grönska med fin sjöutsikt över Lilla Värtan.

Entré med marmorgolv, plats för avhängning, två garderober med spegelskjutdörrar, badrum samt duschrum. Lägenheten är genomgående med fönster i tre väderstreck. Den rymliga matsalen, med fönster mot framsidan, ligger i en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Ett gavelfönster mot grönskan leder vidare till resterande delen av vardagsrummet, som har ett ljuvligt ljusinsläpp genom en hel fönstervägg mot vattnet. Utgång till en fantastisk balkong i sydväst/väst med insynsskyddat läge och sjöutsikt med en härlig känsla att vara nära vattnet. Ljust och trivsamt kök med matplats vid stort fönsterparti och burspråk samt utgång till balkongen.

Separat sovrumsavdelning med två sovrum och god förvaring. För den som önskar ytterligare ett sovrum så är det mycket enkelt att återställa lägenhetens planlösning till den ursprungliga så att matsalen blir det tredje sovrummet.

Kök med vita luckor och boklist, massiva bänkskiva i bok samt laminat, två diskhoar i rostfritt och vitt kakel. Utrustning: spishäll (Siemens), fläkt (Fjäråskupan), inbyggnadsugn (Electrolux), micro (Electrolux), kombinerad kyl/frys (Electrolux) och diskmaskin (Elektro Helios).

Badrum i original. Golv: mosaikliknande kakel. Väggar: kaklat i vitt med bård. Utrustning: badkar, toalett, tvättställ/kommod, badrumsskåp, förvaringsskåp, praktisk bänkskiva och tvättmaskin (Cylinda).

Renoverat duschrum. Golv: grå klinkers. Väggar: helkaklat med vita rektangulära kakelplattor, Utrustning: dusch med avskiljande vägg i glasbetong, toalett med bidédusch och tvättställ.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Planlösning Årsredovisning 2016

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Lidingö församling. Skattesats 31.63

Storlek

Boarea 112.5 kvm.

Rum

4 rum och kök, varav 2 sovrum samt matrum.

Lgh nr

17334-0200

Vån / hiss

Våningsplan 6 av 7 (4 trappor). Hiss finns.

Byggnadsår

1973

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Ekbacken nr 1
Organisationsnummer: 713600-0804
Lägenhetsnummer: 17334-0200
Antal lägenheter: 192
Www.brfekbackennr1.com
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 154 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät (ComHem).

Internet

Bredband via kabelnät (ComHem). Möjlighet finns till ip-telefoni.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stor, inglas balkong i sydväst/väst med klinkergolv och belysning. Njut av utsikten över farleden och inloppet.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övriga utrymmen

Det finns en stor samlings/festlokal för ca 70 personer med ett fullutrustat kök, gym och bastu i föreningens gemensamhetslokal. Cykelförråd och modern tvättstuga finns i huset. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Driftskostnad

500 kr varav:
Försäkring: 200 kr
Hushållsström: 300 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Bekvämt med hiss direkt ner till källaren där varmgaraget finns. Garageplats går att hyra för 367 kr/mån. I garaget finns tvättplats för medlemmarna. Tillgång till högtryckstvätt och luftning av däck.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Köpare

Renoveringar

Kommande renoveringar:

-Byte av köksfönster

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, följ Södra Kungsvägen och passera Preemmacken. Tag första vänster i rondellen (Läroverksvägen) och vänster igen (Larsbergsvägen) och passera Larsbergs centrum. Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Larsbergsvägen 59. VÄLKOMMEN.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter