Visningar

sön 21 jan 14:00 - 14:30
Öppen visning - Men, gör gärna en intresseanmälan nedan. Välkommen!
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
2 704 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Mysig tvåa med balkong

Välplanerad och trivsam lägenhet om ca 54 kvm. Två rum och kök med parkett i hall och vardagsrum. Mysigt kök och rymligt sovrum. Balkong under tak med utgång från vardagsrum.

Kort promenad till Stadsparken, centrum, nya Mälardalens Högskola, centralstationen, å-promenaden mm. I närområdet finns även nya badhuset, nya arenan, Lokomotivet, Munktellområdet, muséer och restauranger, jourlivs och nya promenadbron mellan Väster och Munktellstaden.

Beskrivning

Entré/hall med plats för avhängning och garderober. Parkettgolv och delvis mönstrad tapet.

Ljust kök med plats för matbord. Vitmålade luckor och bröstpanel. Laminatgolv samt mönstrad fondtapet.

Rymligt sovrum med garderober. Laminatgolv samt tapetserade/målade väggar.

WC/dusch med ett vackert blyinfattad fönster med färgat glas. Utrustning: toalett, kommod, spegel och duschhörna. Våtrumsmatta på golv samt vitt kakel på väggarna.

Vardagsrum med utgång till takad balkong i västerläge. Ett till blyinfattat fönster med färgat glas. Fiskbensparkett på golv samt tapetserade/målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Knut Hellbergsgatan 10-12 Energideklaration Årsredovisning 2016 - Brf Knut Hellbergsgatan 10 - 12

Bostadsfakta

Kommun

Nötkärnan 24 och 25, Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

137-204

Vån / hiss

Våningsplan 2. Hiss finns ej

Byggnadsår

1955

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Knut Hellbergsgatan 10 - 12
Lägenhetsnummer: 137-204
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 164 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Avgift.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.
Kostnad för att använda föreningens tvättstuga tillkommer med 10 kr/gång.

Uteplats

Balkong i västerläge.

Gårdsplats/innergård

Gemensam uteplats. Grill och trädgårdsmöbler.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga samt hobbyrum.

Städning

Var 8:e vecka.

Driftskostnad

300 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 200 kr

Kostnad för hushållsel påverkas till stor del av nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garage går att hyra för 130 kr/mån???. Separat kösystem. Parkeringsmöjlighet på gatan.

Ekonomi


Reparationsfond: 732 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2016 Byte av tvillingpump, dränkpump samt ventilställdon
2016 Nytt kodlås
2013 Nya portar
2009 Fuktisolering
2003/2004 Fönsterbyte (3-glas)
2001/2002 El (nya ledningar)
1992/1993 Stambyte
1991 Tak

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter