Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
3 750 000 kr / accepterat pris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 59 kvm
Avgift
3 442 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Välplanerat och högt upp mitt i händelsernas centrum!

Här bor du i en nyproducerad bostad i ett av de högsta bostadshusen i Ulriksdal. Du bor näst högst upp med underbar kvällsol i ett boende med ljusa materialval där golvet är vitt, arbetsbänken är vit och stänkskyddet är vitt. Du har både bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare, i badrum, samt diskmaskin och en balkong i bästa läge. Bostadens öppna planlösning ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrumdel. Här ges bra med plats för både stor sällskapsdel samt matplats vid fönster. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderobsvägg.

Välkommen hem till Ulriksdal - en av Solnas nyaste stadsdelar med närhet till allt! Ulriksdals stadsdel är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av såväl villor och radhus som lägenheter. Här bor du unikt med stora grönområden direkt utanför dörren (ex. Hagaparken) och har nära till såväl Stockholms innerstad som resten av världen! Att bo i Ulriksdal ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 15 minuter från hemmet, med bil. Även flygbussar går från Järva krog, en kort promenad bort. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505 och 509) vid Ulriksdals station. Härifrån går även pendeltåget som tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Hemköp, precis på andra sidan spåret, annars finns Ica Nära i Järvastaden samt Willys och Coop en kortare bilfärd bort. För den kulinariske så är Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Beskrivning

- Välkomnande hall med plats för avhängning i såväl garderob som kapphylla. Från hallen når du både det stora badrummet som den stora köksdelen.

- Välplanerat kök med mycket förvaring i såväl under- som överskåp bakom vit exteriör. Här har du extremt bra med arbetsytor på den ljusa bänkskivan som tillsammans med det ljusa stänkskyddet harmoniserar bra mot det i övrigt ljusa köket. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det möjligt att ha stor matplats vid fönster. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, mikro och diskmaskin, allt från Electrolux.

- Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger möjlighet till både stora sällskapsmöbler och plats för media möbel. Från vardagsrummet når du balkongen, som i dagsläget vetter mot grönska. Den stora balkongen är ypperlig för sällskapliga tillställningar på eftermiddag och kväll.

- Stort sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, som extra förvaring om så behövs. Här finns även en bra garderobsvägg med mycket förvaringsmöjligheter.

- Bostadens badrum är stilrent inrett där det mörka golvet harmoniskt bryter mot de ljusa väggarna. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, tvättpelare, dusch med duschväggar, handdukstork samt komfortvärmegolv.

Kort sagt: Ditt nästa drömboende som bara är att flytta in i! Nära till allt, och underbar balkong för såväl vädring som sällskapliga tillställningar!

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan (2016-10-04) Brf Slottsportalen - Inredningsbroschyr Stadgar (2015-02-24) Information om undersökningsplikt m m

Bostadsfakta

Kommun

Jockeyn 1, Solna kommun, Solna församling. Skattesats 30.13

Storlek

Boarea ca 59 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och ekonomisk plan.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

10903

Vån / hiss

Våningsplan 9 av 10 (7 trappor). Hiss finns.

Byggnadsår

2016

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Slottsportalen
Organisationsnummer: 769626-4121
Lägenhetsnummer: 10903
Antal lägenheter: 53
Till varje lägenhet ingår ett källarförråd.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Kostnadskalkylen är beräknad på en total finansiering om 161 950 000 kr, varav 34 887 000 kr i lån, insatser 101 813 000 kr samt upplåtelseavgifter 25 250 000 kr. Beräknad räntesats 3,75 % och amortering 0,20%. Se kostnadskalkylen under dokument och länkar. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring, men löpande bedömningar görs. Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Driftskostnad

646 kr varav:
Försäkring: 135 kr
Hushållsström: 511 kr

Driftskostnaderna är beräknade efter normalförbrukning. Variationer förekommer liksom att det beräknade värdet för enstaka poster kan bli högre eller lägre. Drikftkostnaden för hushållsel är från schablon och tagen från ekonomisk plan.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

41 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 7 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.94210 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Månadsavgiftens belopp per avi är 3 441,67 kr och 41 300,00 kr per år.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter