Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fotbollsvägen, 4A107, Brandholmen/Strandängen
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 66 kvm
Avgift
3 577 kr / mån
Rum
2 rum

Nyproduktion - påkostade och fina bostadsrätter på Strandängen!

Nu är det äntligen dags för ett nytt byggprojekt med bostadsrätter på Strandängen/Brandholmen.

Bostadsrätterna är om 2-4 rok med hög standard som bl a inglasade uteplatser/balkonger/takterrasser, uppdaterade och påkostade materialval, garderober med skjutdörrar i hall och masterbedroom, larm med kameraövervakning till alla lägenheter mm. Samtliga kök och snickerier är från Tibrokök och vitvarorna är från Bosch.
Lägenhetsförråd finns i varje lägenhet samt ett gemensamt förråd för barnvagnar, rullatorer och däckförvaring i entréplan. Till denna bostadsrättsförening finns 37 p-platser/carport med motorvärmare, 350 kr/mån. Entreprenören, Bygga Bostäder, kommer att bebygga totalt 4 st kvarter med 4 bostadsrättsföreningar längs Fotbollsvägen/Brandholmsvägen.
Byggstart preliminärt sommaren 2017. Inflyttning preliminärt kvartal 2 2019.

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering