Visningar

tis 2 maj 18:00 - 18:30
ons 3 maj 18:00 - 18:30
Pris
1 095 000 kr / eller högstbjudande
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 279 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Genomgående 2:a med inglasad balkong - Haga

Välkommen till denna ljusa och genomgående 2:a om 62,5 kvm på våning 3. Trevligt och bra planerad med kök och matplats, sovrum mot gården, helkaklat duschrum med tvättmaskin och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Stor, möblerbar och inglasad balkong i söderläge. Stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift om 3.279 kr där bredband och fasta delen av elavgiften ingår. Närhet till livsmedelsaffär, skola och bra kommunikationer in till centrum. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Laminatgolv samt målade väggar.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum och här finns utgång till den inglasade och möblerbara balkongen.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om förvaring via flera garderober.Laminatgolv och målade väggar.

Kök
Trevligt kök med matplats. Laminatgolv, ljusgröna köksluckor med bänkskiva i ek, spis, fläkt, kyl/frys.Duschrum
Klinkergolv, helkaklade väggar. Här finns dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2015 318551_SM_FAI_2D

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Kolmården församling. Skattesats 33.66

Storlek

Boarea 62.5 kvm.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

34

Vån / hiss

Våningsplan 3.

Byggnadsår

1955

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Krusbärsbusken 10
Organisationsnummer: 725000-0978
Lägenhetsnummer: 34
Antal lägenheter: 46
Föreningen Brf Krusbärsbusken 10 är en privat bostadsrättsförening med totalt 46 lägenheter. Adresserna är Blommelundsgatan 10A-10D.

Det finns bastu, gym, cykelförråd samt tvättstuga.

Föreningen tar ut en inträdesavgift om 0,2% av köpeskilling som betalas av köparen i samband med köpet. Pantsättningsavgift om 100 kr.
Föreningen tillämpar hembud.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Styrelsen har beslutat om oförändrade årsavgifter under 2017.

Energideklaration

Energiprestanda: 151 kWh/kvm år.

TV

Digital-tv via fiber ingår i avgiften med Bredbandsbolaget.

Internet

Bredband 100 Mbit ingår i månadsavgiften med bredbandsbolaget, dessutom finns möjlighet till IP-telefoni utan fast avgift.

Övrigt som ingår i avgiften

Bredband 100 Mbit, Fast avgift för el och ip-telefoni, Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga på Blommelundsgatan 10 c som nås vi källargången.

Driftskostnad

Parkering

Garage kostar 250 kr/månad och en p-plats kostar 65 kr/månad. Separat kösystem. I övrigt fri parkering på gatan.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02233 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

2000/2001 - Stambyte
2012 - Nya tvättmaskiner och torktumlare
2013 - Tak- och fasadrenovering samt inglasade balkonger

Det finns inga planderade stora renoveringar under 2017, endast löpande underhåll.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter