Visningar

sön 26 feb 13:30 - 14:00
Öppen visning - Välkommen hem!
tis 28 feb 16:30 - 17:00
Öppen visning - Välkommen hem!
Pris
650 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 57 kvm
Avgift
3 849 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Lugnt och trevligt seniorboende

Rymlig hörnlägenhet för dig som är 55+ om två rum och kök, fördelat på ca 57 kvm i markplan. Kök med matplats och utgång till balkong med eftermiddagssol. Stort badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns bla samlingslokal, bibliotek, hobbyrum, övernattningsrum, bastu och hiss i huset.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Beskrivning

Via entrédörren på byggnadens kortsida når man enklast dörren till lägenheten. Innanför dörren möts man av en luftig hall med avhänging till höger och garderober till vänster.

Köket nås direkt till höger, med matplats och utgång till balkong. Kökets utrustning består av en spishäll, inbyggnadsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Trevligt och ljust vardagsrum med stort fösterparti som skänker rikligt med naturligt ljus.

Till vänster från hallen nås ett större badrum med utrustning såsom wc, dusch, tvättfat, väggskåp och tvättmaskin. På golvet ligger en våtrumsmatta i melerad blå nyans och väggarna är klädda med ljus våtrumstapet. Ett mindre fönster med frostat glas skänker gott om ljus.

Bredvid badrummet finner man ett rymligt sovrum med garderober och ett fönster. Gott om plats för en säng och t ex ett skrivbord.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Trumptorp HSB Brf Trumtorp Stadgar Årsredovisning HSB Brf Trumtorp 2015

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea ca 57 kvm.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

5-2224-10001-3-7

Vån / hiss

Markplan. Hiss finns.

Byggnadsår

1988

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Trumtorp
Organisationsnummer: 716402-0732
Lägenhetsnummer: 5-2224-10001-3-7
Antal lägenheter: 40
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 152 kWh/kvm år.

TV

Com Hem

Internet

Com Hem

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, förråd, samlingslokal, snickarrum, bibliotek, övernattningsrum (100 kr/natt) och tvättstuga med torkrum.

Städning

Trappstädning sköts av städfirma.

Driftskostnad

250 kr varav:
Hushållsström: 250 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

24 st parkeringsplatser, varav 20 st med eluttag. Till parkeringsplatserna är det separat kö. 6 st gästparkeringar.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.33684 %
Andel av årsavgiften 2.33684 %

Renoveringar

2013 Stamspolning av lägenheternas avlopp
2013 Målning av fönsterbläck, entré-, förråds-, och hissdörrar
2012 10 nya handledare i trapphusen
2012 Ventilationsrensning
2012 2 nya tvättmaskiner (Miele) till tvättstugan
2011 Målning av förstugor
2009 Målning av trädetaljer på fasaden samt dörrar till sop- och cykelrum
2008 Omläggning av yttertak
2004 Skärmtak på balkonger

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter