Visningar

sön 22 jan 13:30 - 14:15
Visning. Hjärtligt välkomna!
mån 23 jan 17:30 - 18:00
Visning. Hjärtligt välkomna!
Pris
2 475 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 190 kr / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Johan Holmgren
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Högst upp med solig inglasad balkong

I centrala Huddinge med närhet till centrum och pendeltåg finner vi nu denna trivsamma och välplanerade lägenheten. Vi finner bland annat helkaklat badrum, ljust kök med matplats i mysigt burspråk, rymligt sovrum med inbyggd skjutdörrsgarderob samt luftigt vardagsrum med anslutning till inglasad balkong i härligt solläge.

Lägenheten tillhör den populära föreningen Domarringen 1.

En lägenhet och område att trivas i.

Välkommen på visning!

Beskrivning

--- Hall med parkettgolv, klädhängare samt anslutning till klädkammare, kök, badrum och vardagsrum.

--- Helkaklat och fint badrum med klinkergolv, toalett, tvättmaskin, badkar samt tvättställ.

--- Ljust kök med parkettgolv, kakel ovan arbetsytorna, matplats i mysigt burspråk samt vitvaror i form av spishäll med varmluftsugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys.

--- Rymligt och ljust vardagsrum med parkettgolv, plats för större soffrupp samt anslutning till solig balkong. Från vardagsrummet finns även anslutning till klädkammare.

--- Mysigt sovrum med parkettgolv, gott om plats för större säng samt rymlig inbyggd skjutdörrsgarderob.

Dokument (pdf)

Planritningar 5292932_1-312-4_2D_print INFORMATION OCH TRIVSELREGLER 2016 Arsredovisning 2015 - Brf Domarringen 1

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.8

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

774

Vån / hiss

Våningsplan 5 av 5. Hiss finns.

Byggnadsår

1999

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Domarringen 1
Lägenhetsnummer: 774
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internetanslutning

Bredband går att få genom Com Hem alt Bredbandsbolaget (snabb hastighet).

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Trevlig och inglasad balkong med högt och härligt solläge.

Gårdsplats/innergård

Mycket trevlig skyddad innergård för föreningens medlemmar.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Inom föreningen finns det tvättstuga, bastu och samlingslokal i port nr 9.

Driftskostnad

Parkering

25 varmgarageplatser 29 kallgarageplatser 33 utomhusparkeringar 2 garage MC Reservartion för att kö kan förekomma.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.68930 %

Övrigt

Rådstuguvägen 5 är beläget i centrala Huddinge och tillhör den populära föreningen Domarringen 1.

Det är promenadavstånd till såväl buss, affärer som till Huddinge centrum.

FÖRENINGEN

Föreningen förvärvade fastigheten 1997-12-15. Fastigheten består av ett flerbostadshus i 4 till 6 våningar med totalt 137 bostadsrätter. Den totala ytan är ca 8.993 kvm.


ALLMÄNT HUDDINGE
Huddinge centrum är ett populärt centrum med goda möjligheter till shopping. Runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, resturanger, bank, postservice etc.

I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko /spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Närhet till Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke. Flera sjöar med fina badstränder finns även att tillgå.

Med bil tar det ca 10 min till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter