Visningar

tis 2 maj 19:00 - 19:30
ons 3 maj 19:00 - 19:30
Pris
1 675 000 kr / eller högstbjudande
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 54 kvm
Avgift
2 975 kr / mån
Rum
2 rum

Hörn 2:a med balkong - Nya Parken - Centralt

Välkommen till denna ljusa och trevliga hörn 2:a om 54 kvm i Brf Parken. Belägen på plan 4 i hus med hiss och med stor möblerbar balkong i sydvästläge. Smakfull, bra planerad och som ny är denna lägenhet med fönster i tre vädersträck. Avgift om 2.975 kr/mån där både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till centrum och flera restauranger. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning och förvaring via en skjutgarderob. Vid entré ligger klinker som sedan längre in i hallen övergår till parkettgolv.

Duschrum
I anslutning till hallen ligger duschrummet. Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme. Här finns dusch, wc, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin och torktummlare.

Sovrum
Rakt fram ifrån hallen sett ligger sovrummet. Sovrum med gott om plats för förvaring via en stor skjutgarderob. Här finns utgång till den möblerbara balkongen i syd/väst läge. I sovrummet ligger ett parkettgolv.

Vardagsrum och kök
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Ljust vardagsrum med tre ljusinsläpp och i två vädersträck. På golvet ligger ett parkettgolv.
Vitt kök med rostfria beslag, vitt kakel och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, separat ugn, spisfläkt och micro. På golvet ligger ett parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Nya Parken 1 Ekonomisk plan Brf nya parken 1 322268_SM_FAI_2D (1)

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Norrköpings S:t Olof församling. Skattesats 33.66

Storlek

Boarea ca 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

751

Vån / hiss

Våningsplan 5 av 8. Hiss finns.

Byggnadsår

2016

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Nya Parken 1
Organisationsnummer: 769626-8346
Lägenhetsnummer: 751
Antal lägenheter: 71
Det finns två övernattningsrum att hyra för 100 kr per dygn.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Styrelsen har beslutat om att höja månadsavgiften med 2% under 2017, troligtvis efter sommaren.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Föreningen har avtal med Com hem på TV, bredband och telefoni vilket alla ingår i månadsavgiften. TV utbudet är ett grundutbud om ca 10 digitala och 15 analoga kanaler.

Internet

Bredband. Leverantör: Comhem. Föreningen har avtal med Com hem på TV, bredband och telefoni vilket alla ingår i månadsavgiften. Bredband 50. Abonnemang för telefoni ingår. samtalstaxa tillkommer.

Övrigt som ingår i avgiften

Bredband, Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stor möblerbar balkong i syd/väst läge

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd. Två stycken övernattningsrum finns att hyra.

Driftskostnad

Parkering

Garageplats i källaren med separat kö, avgift 900 kr/mån. Boendeparkering via kommunen finns utmed gatan.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.23970 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter