Visningar

sön 26 feb 13:00 - 13:30
Öppen visning - Välkommen!
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 56 kvm
Avgift
3 078 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Fin och välplanerad

Fin och välplanerad två i stabil och populär bostadsrättsförening. Lugnt läge nära skogsparti. Soligt läge på balkongen. Renoverat badrum med smakfulla materialval. Bra förvaringsmöjligheter med garderober. Nära Erikslunds shoppingcenter. Bra kommunikationer.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall/entré med laminatgolv och ljusmålade väggar. Här finns förvaring via garderober.

Kök/matsal med laminatgolv, ljusmålade väggar, vita köksluckor och kakel ovan köksbänk.
Utrustning: Spis, ugn, fläkt, kyl och frys.

Vardagsrum med laminatgolv och ljua tapeter på väggar. Här finns utgång till balkong i soligt läge.

Badrum (renoverat 2015-2016) med klinkergolv och kaklade väggar.
Utrustning: Toalett, handfat med kommod och duschkabin.

Sovrum med laminatgolv och ljusa tapeter på väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Oxenstiernan Årsredovisning Oxenstierna i Västerås 2015 316545_SM_FAI_2D

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun, Västerås Lundby församling. Skattesats 32.44

Storlek

Boarea ca 56 kvm.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

70

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1970

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Oxenstierna
Lägenhetsnummer: 70
Antal lägenheter: 127
Brf Oxenstierna har 127 stycken lägneheter fördelade på 8 hus och totalt 24 trappuppgångar på Axel oxenstiernas gata 2-24 samt 26-48.
Bostäderna byggdes 1970-71.
Förreningen har 84 garage, 53 förråd och 104 p-platser.

Brf Oxenstierna är anslutna till kabel-tv medleverantör Com Hem samt bredband men leverantör Bredbandbolaget.

Föreningen har två tvättstugor, en i ett separat hus samt en i en större byggnad vid skogen.
Det finns en bastu att låna mot en årsavgift på 300 kr.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Avgiftshöjsningar har gjorts för utbytet av fönster och balkongdörrar 2011. Höjningarna gjordes 2011, 2012 samt 2013 med 98,5 kr för lägenheter med 72 kvm.

Energideklaration

Energiprestanda: 204 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong, läge sydost.

Övriga utrymmen

Tvättstuga (huset närmast skogen). Stor tvättstuga, bastu samt samlingslokal som är tillgänglig att hyra för föreningsmedlemmar finns i fristående byggnad i början av gatan bredvid första lägenhetshuset på innergården. Lägenhetsförråd finns på samma våningsplan som lägenheten.

Driftskostnad

Parkering

84 garageplatser. Går att hyra för 260-290 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats utan eluttag. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.50208 %
Andel av årsavgiften 0.50208 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

1990 Rotrenovering
2011 Byte av fönster
2015-2016 Badrum renoverat

Kommande/Gjorda renoveringar

1996 Rotrenovering
2011 Nya fönster och balkongdörrar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter