Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Typ
Bostadsrätt
KVM
77.5 kvm
Avgift
4 983 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Gavelläge och toppskick

Ljus och smakfullt renoverad gavel-3:a i söder/väster belägen på lugn återvändgata. Vardagsrum och härligt kök i öppen planlösning samt ett påkostat badrum. Välkomnande hall och rymlig klädkammare. P-plats med eluttag ingår i avgiften. Bekvämt boende med närhet till bad, skolor och kommunikationer.

Beskrivning

Ljus gavel-3:a som är i mycket gott skick med bl a genomgående ekparkett, ett påkostat badrum samt ett platsbyggt kök.

Välkomnande, möblerbar hall med klinkergolv och golvärme. Här finns plats för avhängning och i anslutning ligger en rymlig klädkammare samt ett stort badrum. På vänster sida, mot trädgården, ligger det mindre sovrummet och till höger ett stort kök med matplats för 6-8 personer. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet ger en trevlig kontakt och ett extra inflöde av ljus.

Hallen mynnar ut till ett trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till en inglasad balkong med klinkergolv. Här njuter du av lugnet och solen från förmiddag till kväll. I anslutning till vardagsrummet ligger det större sovrummet som har fönster i två väderstreck.

Modernt och platsbyggt kök (2011) från Odd Job med vita släta luckor, extra djupa under- och överskåp, svart granitskiva med infälld diskho från Franke, stänkskydd av kakel samt spotlights under överskåp. Utrustning: spis med induktionshäll och två ugnar (2015), fläkt (Fjäråskupan), kombinerad kyl/frys och helintegrerad diskmaskin (Miele). Övrig maskinell utrustning från Husqvarna (2011).

Renoverat badrum från 2013. Golv: marmor med värmeslingor. Väggar: helkaklat med vita stora kakelplattor.Tak med infällda spottar. Utrustning: vägghängd toalett, dusch med vikbara duschdörrar i glas, golvbrun Unidrain, extra brett tvättställ med kommod, badrumsskåp med belysning och eluttag samt separat eluttag, handukstork, förvaringsskåp, praktisk arbetsskiva, två hyllplan samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Miele).

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2016 Frågelista Planlösning

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Lidingö församling. Skattesats 31.63

Storlek

Boarea 77.5 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

4597-17106

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 4 (1 trappa). Hiss finns.

Byggnadsår

1994

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Joggaren
Organisationsnummer: 716420-2876
Lägenhetsnummer: 4597-17106
Antal lägenheter: 60
Föreningen har 60 lägenheter fördelade på fem hus.
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 170 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät (ComHem).

Internet

Bredband via kabelnätet.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stor, härlig och inglasad balkong i söder med klinkergolv. Belysning och eluttag finns.

Tillträde

September

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, samlingslokal, vindsförråd och en tvättstuga för grovtvätt i nr. 2.

Driftskostnad

400 kr varav:
Försäkring: 200 kr
Hushållsström: 200 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplats (34) med eluttag ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.62384 %
Andel av årsavgiften 1.64590 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Lugnt och barnvänligt område nära natur, bad och golfbana. Närhet till förskola, skola och mataffär. Goda busskommunikationer som tar dig till Ropstens T-bana på knappt 10 minuter. Med bil tar det ca 15 minuter till Stockholms innerstad.

Besök gärna föreningens hemsida: www.joggaren.se

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, tag av mot Bosön/Elfvik. Kör Norra Kungsvägen ca. 2 km och tag vänster mot Sticklinge/golfbana. Efter golfbanan, tag första vänster (Friluftsvägen) och därefter andra vänster (Motionsvägen). Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Motionsvägen 3. VÄLKOMMEN

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter