Energibesiktigad
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 150 000 kr
Se eller Lämna bud

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 095 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 59 kvm
Avgift
3 846 kr / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Madeleine Torevall
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Renoverad 2:a med balkong i sydvästläge

Välkommen till denna stilrent renoverade 2:a som har balkong som vetter i härligt sydvästläge. Ni finner rymliga och lättmöblerade ytor med gott om förvaring i stor klädkammare. Fräscht helkaklat badrum, rymligt kök med matplats för ca sex personer, sovrum samt ett stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Från lägenheten når du på gångavstånd Stuvsta C som erbjuder ett utbud av matbutiker, restauranger och annan service. Även goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar dig in till City på ca 13 min. Föreningen stambytte -10. Parkeringsplats med elstolpe och två förråd hör till lägenheten.

Sammanfattningsvis ett mycket smakfullt renoverat boende i ett lugnt och trevligt område med närhet till goda kommunikationer. Ett hem att trivas i!

Beskrivning

HALL
Snyggt och stilrent klinkergolv i natursten.

KÖK
Vedumkök (Maja 21 mm) från 2010. Bra med arbetsytor och plats för matbord. Parkettgolv -10. Vitvaror består av:

- Spis
- Fläktkåpa -10
- Inbyggd micro -10
. Diskmaskin -10
- Kyl/frys.

BADRUM
Fräscht kaklat badrum (stambytt -09) som har dusch med glasdörrar, handdukstork, wc, tvättställ med kommod samt tvättmaskin.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för större säng. Parkettgolv. -15.

KLÄDKAMMARE
Från sovrummet nås en stor klädkammare med skjutdörrar -10. Parkettgolv -10.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. Utgång till den härliga balkongen som vetter i sydväst. Slipad orginalparkett.

Dokument (pdf)

Planritningar 5224469_1-312-4_2D_print Energideklaration Stadgar Brf Idrotten Årsredovisning 2014 Årsredovisning 2015 Brf Idrotten

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.8

Storlek

Boarea ca 59 kvm.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

1213

Vån / hiss

Våningsplan 0,5 av 2,5 (0,5 trappor). Hiss finns ej

Byggnadsår

1956

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Idrotten
Lägenhetsnummer: 1213
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 151 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät ComHem (ingår i avgiften).

Internetanslutning

Bredband via ComHem

Övrigt som ingår i avgiften

Parkeringsplats (obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån), Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Rymlig balkong som vetter i härligt solläge mot baksidan.

Övriga utrymmen

Det finns två källarförråd som tillhör lägenheten i samma port. Cykelförråd och tvättstuga finns i huset.

Driftskostnad

380 kr varav:
Försäkring: 130 kr
Hushållsström: 250 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Parkeringsplats med elstolpe. Går att hyra för 250 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.94502 %
Andel av årsavgiften 1.94502 %
Pantsättningsavgift: 443 kr
Överlåtelseavgift: 1008 kr Betalas av Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Häradsvägen 35 A är beläget i ett mycket lugnt och trivsamt område i Stuvsta med promenadavstånd till Stuvsta centrum. Lägenheten tillhör den populära och mycket välskötta bostadsrättsföreningen Idrotten.

Ni når Stuvsta centrum på gångavstånd (5 min, där ni finner pendeltåg som tar er in till City på ca 15 min.

I Stuvsta centrum finner ni även bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisör, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist.

Med bil tar det ca 10 minuter till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

Förutom Kungens kurva och Stuvsta centrum så är det även nära till Huddinge centrum med möjlighet till ytterligare shopping.I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, resturanger, bank, postservice etc.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter