Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 410 000 kr

Visningar

sön 22 jan 13:30 - 14:00
Öppen visning - Välkommen!
Pris
2 350 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 72 kvm
Avgift
3 901 kr / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Hanna Söderin
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Nu är denna fina 3:a till salu!

Nu är denna genomgående fräscha lägenheten om 72 kvm ut till försäljning. Detta boende tillhör Brf BoKlok Lingonriset. Ljus och rymlig bostad om 3 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en trädeckad uteplats. Detta boende är beläget i lugna barnvänliga Balinsnäs.

Beskrivning

--- Rymlig hall med plats för bra avhägningsmöjligheter. Här finns bra förvaringsmöjligheter genom en garderob samt ett förråd direkt anslutande till hallen. Det är vitmålade väggar samt ek laminatgolv.

--- Stilrent och modernt kök med grått kakel över arbetsytor, vita skåpsluckor, bänkskiva i trä imiterat laminat samt ek laminatgolv. Här finns vitvaror som kombinerad kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis samt fläkt. Ovan diskho finns ett stort fönster och det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

--- Vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till uteplats. Här är det vitmålade väggar, fondtapet samt ek laminatgolv.

--- Mycket fräscht badrum med vitt kakel, ljus plastmatta samt spotlights i taket. Här finns wc, tvättställ med kommod, handdukstork, badkar samt tvättmaskin.

--- Större sovrum med plats för bred säng och bra förvaringsmöjligheter i form av garderob. Här är det vitmålade väggar, fondtapet samt ek laminatgolv. Här finns det även stort fönster för bra ljusinsläpp.

--- Sovrum med vitmålade väggar, fondtapet samt ek laminatgolv. Här finns garderobsförvaring samt stort fönster för bra ljusinsläpp.

Dokument (pdf)

Planritningar 5171690_1-312-4_2D_print Energideklaration_715483 Årsredovisning 2015 Ekonomisk plan Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.8

Storlek

Boarea ca 72 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

09927

Vån / hiss

Bottenvåning.

Byggnadsår

2015

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf BoKlok Lingonriset
Lägenhetsnummer: 09927
64 lägenheter i fyra flerbostadshus med fyra våningsplan.
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 83 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till fiber via ComHem

Internetanslutning

Ansluten till fiber via ComHem

Övrigt som ingår i avgiften

Kabel-tv (basutbud), Bradband, Värme, Vatten.

Uteplats

Läge i sydväst med härlig kvällsol.

Övriga utrymmen

Det finns gemensamma cykelförråd och miljöhus.

Driftskostnad

500 kr varav:
Försäkring: 150 kr
Hushållsström: 350 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Separat kö. Det finns carportar ca 550 kr per plats och markparkeringsplatser inkl. motorvärmare ca 250 kr per plats.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01585 %
Andel av årsavgiften 1.59277 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Sagoslingan är beläget i ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till såväl sjö och natur som till skolor, dagis och centrum.

Runt Sagoslingan finns olika sjöar (Orlången, Kvarnsjön, Trehörningen och Mörtsjön med goda badmöjligheter). Här finns även fina strövområden och bra motionsspår för den som önskar det.

I närheten finner man alltså flera sjöar där de vanligaste fritidsaktiviteterna är promenader, svampplockning, fågelskådning, vildmarksvandringar, bad eller en stilla picknick. Stränderna har bra badklippor runt sjön om man är sugen på ett vildmarksdopp.

För barnfamiljer finns bland annat nybyggda Balingsnässkolan årskurs 1-9. För de mindre barnen finns även förskolan Sagoskogen i närheten.

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

Inom kortare bilavstånd så finner man alltså Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter).

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter