Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
950 000 kr / Utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
3 147 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ljust och fräscht

Stilrent boende i toppskick i eftertraktat område. Fem minuters promenad till högskolan och stationen. Bra anslutning till E18. Perfekt för studenten eller pendlaren! Nyronoverad i moderna färger och materialval. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet får ytorna att kännas större än de faktiskt är.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Väldisponerad tvåa i toppskick som upplevs större än vad den är. Modernt renoverad med genomgående vita väggar och mörkbrunt Tarkett golv.

Entré via loftgång med egen balkong utanför dörren. Rymlig hall med plats för förvaring.
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med mycket ljusinsläpp. Vitmålad väv och en fondvägg i vardagsrummet. Köket renoverat -13 i stilrent vitt, mörkbrun bänkskiva och väggplattor i rostfritt stål. Spis med häll och fläkt från -13. Kombinerad kyl och frys från -12. Alla vitvaror i rostfritt stål matchar snyggt med väggplattorna. Plats för matsalsgrupp finns.
Sovrum med plats för fullstor säng. Tapet på väggarna varav en fondvägg.
Rymligt badrum med nymålade väggar från -13 och våtrumsmatta på golvet. Wc, tvättställ, spegelskåp, dusch och tvättmaskin.

Tillträde möjligt från och med 29/5.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration 351 Stadgar 351 Årsredovisning 2012 254100_SM_FAI_2D 254100_SM_FAI_2D

Länkar

Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

l, Västerås kommun, Västerås domkyrkoförs. församling. Skattesats 32.44

Storlek

Boarea 41 kvm.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

2403

Vån / hiss

Våningsplan 4 av 5. Hiss finns.

Byggnadsår

1993

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Johanneslundsgården
Organisationsnummer: 769621-3920
Lägenhetsnummer: 2403
Antal lägenheter: 68
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar enligt ordf. i föreningen.

Energideklaration

Energiprestanda: 102 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Stadsnätet.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong (loftgång)

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och förråd.

Driftskostnad

275 kr varav:
Hushållsström: 275 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 375 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 275 kr/mån. I dagsläget finns en parkeringsplats ledig (enligt ordf. 2013-06-26).

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.77740 %
Pantsättningsavgift: 430 kr
Överlåtelseavgift: 1050 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Planer på att måla om i trapphusen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter